september 23, 2015

OUTFIT - HUAWEI TRAINING CENTER


Na honderd jaar onder een rots geleefd te hebben (a.k.a. in een overal -inclusief stofmasker- de hele zomer verbouwen), heb ik eindelijk weer eens een outfit in elkaar kunnen flansen. De laatste weken ben ik met Huawei in China geweest (waarover nog een uitgebreid reisverslag volgt), waar de dresscode 'a casual friday on the office' was.

Aangezien het ook zo'n 35 graden was, en de vochtigheid zo hoog was dat het leek alsof er steeds een emmer water in je gezicht gegooid werd, droeg ik een van mijn favoriete luchtige jurkjes. Tussen de 15 en de 20 euro kocht ik dit jurkje bij de H&M, en ondertussen heb ik ook al een panterexemplaar gekocht (duh).
Verder droeg ik mijn sandalen van P.I.U.R.E. die ik bij Brantano kocht. Hoewel ik ze erg mooi vind en ik er een nachtje op kan dansen, is het leer niet van de beste kwaliteit. Ook droeg ik nog een haarbandje afkomstig van de Forever 21, om mijn haar toch een beetje van mijn bezweette gezicht weg te houden. En van wat extra bling-bling is nog nooit iemand gestorven, amiright?Voor de reis met Huawei werden er studenten geselecteerd uit 4 verschillende universiteiten, en dit is de lading studenten van de VUB. Links op de foto staat Anissa, een van mijn beste vriendinnen, wat de reis natuurlijk nog veel leuker maakte. Op al deze foto's ben ik in het Huawei Training Center in Shenzhen, waar de hoofdzetel van Huawei gevestigd is.Zo, dit was al een eerste glimps van mijn China avontuur!Vanaf nu kan je hier elke woensdag en zondagavond een artikel terugvinden.
Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!
1 opmerking:

  1. Wat een prachtige jurk, in een prachtige kleur!
    Staat je ontzettend goed!

    BeantwoordenVerwijderen