juli 05, 2015

SLEEK - MATTE ME FANDANGO PURPLE REVIEWIn het jaar dat ik blog, heb ik nog nooit zo gefrustreerd een artikel getypt. Het product dat deze grote frustraties opwekt? De Matte Me liquid lipstick van Sleek in de kleur Fandango Purple. Ik had nooit gedacht dat een lipstick mij tot waanzin zou kunnen drijven, maar het is toch gelukt.


Allereerst de verpakking, waar niets op aan te merken valt. De matte zwarte dop geeft een chique uitstraling aan de lipstick. De applicator anderzijds vind ik echt niet fijn: veel te hard en onbuigbaar. Ik kan er nog een beetje mee werken, maar ik ben al veel fijnere applicators gebruikt.De kleur is echter GEWELDIG. Echt, dit is alles wat ik wil in een lipstick op gebied van kleur: lekker opvallend, aan de koele kant van het kleurenspectrum, en tussen het roze en het paarse in (wat -vind ik persoonlijk- mij het beste staat). De lipstick droogt super matte op, wat ik zelf zeker kan appreciëren.'Maar Cheyenne', hoor ik je zo al zeggen, 'wat is het probleem dan?'. Het probleem? De verschrikkelijke ***substantie (vul een drie-letter scheldwoord naar keuze toe)! Bij de initiële applicatie kan je het product nog min of meer egaal aanbrengen als je snel werkt, maar het codewoord is dan ook 'snel', anders krijg je onaantrekkelijke vlekken. Hier kan ik -mits wat oefening- nog aan wennen, je kan namelijk niet alles willen in je leven, toch? Het grote probleem komt naar voor als de lipstick begint te slijten en je deze bij wilt werken. Dit is namelijk praktisch onmogelijk zonder met een vlekkenmond te blijven zitten.Ik vind dit zo vreselijk jammer! De kleur is alles wat ik ooit gewild heb, maar bijwerken is gewoon geen optie. Qua houdbaarheid blijft de lipstick een uur of 4 goed op zijn plek als je niet eet, maar daarna moet je wel bijwerken. Hier zou je de keuze kunnen maken om hem gewoon van je lippen te verwijderen en opnieuw te beginnen, maar dat is mij allemaal te veel gedoe.

Je kan deze lipstick kopen op de website van Sleek voor €7,00.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

7 opmerkingen:

 1. Aaah, ik vind deze lipstick zo enorm mooi! Jammer dat het zoveel onderhoud vergt :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de pigmentatie is super mooi en de kleur is ook geweldig <3 alleen jammer dat de substantie zo stom is :( zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een onwijs gave kleur! En ontzettend jammer dat de kwaliteit zo slecht is. Ik begrijp je frustratie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben echt lang niet meer zo gefrustreerd geweest als het op make-up aankomt haha!

   Verwijderen
 4. Wij leven met je mee Cheyenne, zo een tegevaller...

  BeantwoordenVerwijderen