juli 19, 2015

SHOPOUTFITHoewel ik me graag volledig uitdos en soms moet oppassen voor mijn travestiet-gehalte, is een eenvoudige en makkelijke outfit een must als je gaat shoppen. Kijk mee naar wat ik droeg toen ik ging shoppen met mijn babynichtje (die ondertussen al 17 is, but still).

Ik vind het erg belangrijk dat je kleren makkelijk aan en uit te doen zijn tijdens een -zo toch ook  al vermoeiende- shoptrip. Ik droeg dan ook een makkelijk rokje met een t-shirt, en ik was toch bijna de snelste passer uit de geschiedenis.Zowel het rokje en de Marilyn Monroe t-shirt kocht ik bij Forever 21, en beide kostten €13.45. Uiteraard uit de nieuwe collectie, want om een of andere reden (een verkooptruuc, ik zweer het!), koop ik tijdens de solden altijd uit de nieuwe collectie!

Toen ik een foto wilde nemen van mijn make-up (hoewel ik voor mijn doen niet zoveel op had), wou vriendlief ook nog eens graag photobomben.Ik heb vééééél te veel gekocht de afgelopen weken, dus verwacht je maar aan veel outfits! 

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

6 opmerkingen:

 1. Super mooie outfit! En je hebt inderdaad vaak een groot travesTIET gehalte :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankuwel, maar de eer is aan u aangezien je hem mee gekozen hebt! Haha true!

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Aah dank je! Het is Como van Stila, binnenkort kan je hier zeker een review vinden ;)!

   Verwijderen
 3. Wauw gewaagde lipstick, maar hij staat je wel heel goed! Mooie outfit ook.

  BeantwoordenVerwijderen