juli 12, 2015

MUZIEK DIE IK MOMENTEEL TE PLETTER DRAAI
Hoewel ik vroeger bijna uitsluitend naar rock muziek luisterde, is dit de laatste jaren behoorlijk veranderd. Kijk mee naar mijn favoriete artiesten en nummers van het moment!

Kacey Musgraves

Wat een topwijf is Kacey! Dit is country hoe ik het graag heb;  haar teksten zijn lekker grof en de melodieën super catchy. Kacey's nieuwe album 'Pageant Material' (het nummer met overeenstemmende titel vind trouwens ik een van de beste nummers van het album) is net uit, en ik kan je zeggen dat het een topper is. Een van haar bekendste liedjes, 'Follow Your Arrow', heb ik als achtergrondmuziek gebruikt voor mijn applicatievideo voor de studiereis naar China met Huawei (de instrumentale versie, want haar grofgebekte teksten geven misschien niet de allerbeste eerste indruk haha), en toen ik hoorde dat ik toegelaten was werd dit mijn officiële song van het jaar.Fall Out Boy

Als vijftienjarige rebellerende puber vond ik ze al helemaal geweldig, en met mijn huidige 23 lengtes vind ik ze nog even geweldig. Meer nog, in oktober zie ik ze voor het eerste live in Brussel! Yes! Momenteel is Fall Out Boy bezig aan hun 'American Psycho, American Beauty' tour bezig (waarvan het nummer met overeenstemmende titel een van de mindere nummers van het album is, naar mijn mening). Een deel van mijn admiratie voor Fall Out Boy is puur afkomstig uit jeugdsentiment, maar hun nieuwe albums kan ik zeker ook smaken. En 'Thnks fr th Mmrs' kent uiteraard iedereen. Iedere keer als ik dit nummer hoor, ben ik terug 15 ('Dance, Dance' heeft trouwens hetzelfde effect). Toen ik nog met Pete Wentz ging trouwen en jongens met eyeliner oh zo cool waren.


Hilary Duff

Let's face it, als je net als ik in het begin van de nineties geboren bent, was je ofwel verliefd op Lizzie Mcguire, of wou je gewoon haar zijn. Stel je mijn jeugdsentiment voor toen Hilary Duff opnieuw muziek ging maken! Niet alle nummers van haar nieuwe album 'Breathe In, Breathe Out' spreken mij even hard aan, maar de volgende songs vind ik zo catchy dat ik het bijna niet meer aankan (ik heb 'All About You' zoveel gedraaid totdat ik het niet meer kon aanhoren -dit nummer staat trouwens niet op alle versies van haar nieuwe album)
Zo, dit zijn de voornaamste nummers en artiesten die momenteel door mijn hoofdtelefoon knallen, vooral dan Kacey en Fall Out Boy. Zitten er tussen deze nummers ook nummers bij die jij helemaal plat draait?

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

2 opmerkingen:

  1. Ik kende Kacey nog niet, maar ben wel fan van country. Morgen ga ik eens wat nummertjes luisteren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hilary duff - Sparks
    die MOET je luisteren hihi
    luister ik nu 400 keer op een dag

    BeantwoordenVerwijderen