juli 08, 2015

CATRICE- EYEBROW STYLIST REVIEWEen eyebrowgame dat on point is, daar teken ik zo voor! Helaas sta ik niet op met perfect gegroomde wenkbrauwen, en moet ik hier wel wat werk in steken. Maar niet te veel natuurlijk, want daar heeft uiteraard niemand tijd voor. Hoewel ik vaak een poeder gebruik, vind ik voor onderweg een potloodje nét iets makkelijker. Ik testte het potloodje van Catrice uit in de kleur 'Date With Ash-ton' (wie wil dat nu niet??).

Wat ik al erg handig vind is dat het potlood tweezijdig is en aan één zijde een spooly bevat. Deze gebruik ik graag vóór ik mijn wenkbrauwen bijteken om ze wat in model te kammen, en erna om de kleur op een even manier te verspreiden. De spooly is groot en stevig genoeg om zijn werk te kunnen doen. Fijn!Op het pigment van het potlood is niets aan te merken en zoals de naam al aangaf is de kleur lekker assig, wat ik zelf graag heb. Oranje wenkbrauwen zijn nu eenmaal geen goede look voor mij.
Op het einde van de dag zijn mijn wenkbrauwen wel een beetje vervaagd, maar niet op een dramatische manier. Poeder blijft bij mij iets langer op zijn plek, maar het gebruiksgemak van een potloodje compenseert dit voor mij wel. Wel gebruik ik na dit potlood nog graag een wenkbrauwgel, maar om het effect van dit potlood niet te maskeren heb ik dit op de onderstaande voor en na foto's niet aangebracht.

Ik heb ondertussen al een potloodje in deze kleur opgemaakt, en ben er dan ook erg tevreden mee. Als je net als mij donkerblond haar hebt, denk ik dat deze kleur erg geschikt zou zijn voor jou!

Ik kocht dit potloodje bij kruidvat voor €2,59

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

5 opmerkingen:

  1. Ik heb 'm ook, in de donkerste kleur! Ben er zo blij mee :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Duidelijke review :) ik ga kijken of ze het potloodje ook in een donkere bruine kleur hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw hij staat je echt supergoed! ik gebruik op dit moment eentje van Essence, maar ik denk dat ik binnenkort deze wel eens zal proberen!

    BeantwoordenVerwijderen