juni 10, 2015

NA DE EXAMENS (ROZE HAREN?) + SPANNEND NIEUWS!


Ja, ik leef nog (een beetje)! Ik snap niet goed hoe ik er vorige examenperiode in geslaagd ben om te blijven bloggen, maar nu kom er ik er echt niet aan toe (en het op voorhand inplannen van artikelen is ook nog altijd geen succes haha)!

Een steeds terugkomend fenomeen tijdens mijn examens is dat ik me allerlei lekker onrealistische voornemens aanpraat, om na (of erger nog: tijdens) de examens uit te voeren.


 1. Met stip op nummer 1: mijn ganse garderobe sorteren, aanvullen, en foto's maken van verschillende outfitcombinaties, die als inspiratie kunnen dienen op dagen dat ik niet weet wat ik aan moet trekken. Een lookbook van mezelf, zeg maar.  In al de jaren dat ik studeer, zeg ik dit gedurende de ganse examenperiode, en ik kan je garanderen dat dit nog nooit gebeurd is. Maar deze zomer wel hoor!
 2. Als ontspanning buikspieroefeningen doen, en een strakke sixpack hebben tegen het einde van mijn examens. Yeah right. Iemand? En die 5 kilootjes teveel mogen er ook wel af, als we dan toch bezig zijn..
 3. En nu komt het dan: mijn haar terug roze verven.
  Terug?
  Ja, toen ik in mijn onstuimige tienerjaren zat, had ik tijdens de middagpauze op school een deel van mijn haar felroze geverfd (ik woonde dicht mij mijn school en kon in de middag altijd een uurtje naar huis). En een paar maanden later blauw.. Wat moeten ze op de middelbare school toch blij met me geweest zijn!

  Maar serieus, ik wil een roze ombré. Mijn puntjes zijn nu echt niets meer waard, en ik bedacht me dat ik dan even goed een roze ombré kon proberen, en als ik het beu ben gewoon mijn puntjes kan laten knippen. Het zou de bedoeling zijn dat ik dit zelf zou doen, omdat ik dit vroeger ook altijd deed (ik kan me niet voorstellen dat een kapper met een beetje gezond verstand het haar van een 14 jarig meisje, zonder ouders bij, roze zou verven haha!).

  Wat ik zelf erg mooi vind, is deze look van Demi Lovato.
Bron afbeelding
Ook deze blogster heeft zichzelf een roze ombre aangeschaft, en het resultaat mag er zeker wezen (ik zou het alleen wat minder fel willen):

Bron afbeelding

Wat vinden jullie ervan, yay or nay? Edit: ondertussen is de haarverf besteld..

Verder heb ik nog erg spannend nieuws. Enkele maanden geleden deed ik mee aan een wedstrijd om op studiereis naar China te mogen gaan. Dit project wordt georganiseerd door Huawei, namelijk het 'Huawei Seeds For The Future Program'. Als ingenieursstudente in de EIT is dit natuurlijk helemaal mijn ding, maar ik had eerlijk gezegd nooit gedacht dat ik de selectie zou halen. Ik wist dat ik doorging naar de laatste selectieronde, en vrijdag kreeg ik het heugelijke nieuws: ik mag in augustus 2 weken naar China met Huawei! En nog beter, een van mijn beste vriendinnetjes werd ook geselecteerd! Hieronder kan je mijn application video zien (of via deze link) -ik ben een beetje voor het legally blonde thema gegaan-, om wat meer over mij te weten te komen (en om mijn meest fabulous schoenen te zien - onmogelijk om mee te fietsen btw)!
15 opmerkingen:

 1. Gaaf dat roze, ik zeg doen! Leuke blog heb je trouwens. Ik ga je volgen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waauuuw wat een superleuk nieuws! Echt zo spannend, proficiat!
  En die roze ombré, zeer gewaagd, maar waarom niet he ^^

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sara, ik ben ook ontzettend blij met deze kans!

   Verwijderen
 3. Ik doe mee om die sixpack te halen, haha! En zo'n roze ombre, ik vind het heel gaaf hoor :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Esther, na de examens ga ik helemaal voor mijn roze coupe en zet ik natuurlijk alles op de blog ;)!

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Oh dank je Chinouk! Ik ben zelf ook suuuuperblij!

   Verwijderen
 5. Wat je haar betreft, gewoon doen! Heel leuk voor de zomer trouwens, dat roze! Wat een leuke video had je trouwens gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh ik ben wel heel erg benieuwd naar je roze haar, ik vind het namelijk heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Saskia! Ik ben zelf ook benieuwd haha!

   Verwijderen
 7. Ben benieuwd naar het resultaat van je haar! Denk dat het je wel heel tof zal staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Marlayne, maandag is het zo ver!

   Verwijderen
 8. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen