mei 03, 2015

ELF - LIP BALM TINTVerzorgde lippen en een mooie kleurtje, dat is wat deze balsem in de kleur Berry van Eyes Lips Face belooft. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Lees mee om te weten of deze balsem echt zo geweldig is!

De balsem zit verpakt in een schattig klein potje, dat er wat goedkoop uitziet maar stevig aanvoelt. Zelf vind ik potjes niet zo hygiënisch, maar dat overleef ik wel.De swatch ziet er alvast veelbelovend uit!Op de lippen is de kleur jammer genoeg een stuk minder intens. Op de onderstaande foto heb ik dan ook enkele laagjes van de balsem moeten aanbrengen. Ook vond ik dat hij redelijk transparant en niet zo egaal van dekking was.

Zonder lippenbalsem

Met lippenbalsem

De substantie is nogal dikkig, naar mijn mening net wat te dik en plakkerig. Wel worden mijn lippen erg zacht, en is de geur (en smaak!) belachelijk lekker. Ik kan het niet goed uitleggen, maar de smaak ik heerlijk snoeperig en zoet zonder chemisch te zijn. 

Hoewel de balsem op zich wel goed zijn werk doet, vind ik er niets speciaal aan. Ik had gehoopt dat de kleur veel feller was geweest. In plaats van deze balsem zou ik dan ook eerder een minder dikke lippenbalsem aanbrengen met daarover een mooie kleur lipstick. Als je lipstick wat te veel van het goede vind, vind jij deze balsem misschien wel fijn.


Je kan deze balsem kopen voor €2.50 op de website van Eyes Lips Face. Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

10 opmerkingen:

 1. Oh wat een mooie tint! Ziet er heel fijn uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mmm... Ik ben niet echt overtuigd over dit product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat heel mooi op je lippen en fijn dat hij je lippen goed verzorgt maar wat stom dat hij plakt. Dat kan het voor mij echt wel helemaal verpesten aangezien ik me daar altijd kapot aan irriteer bij lipproducten, dan is het al snel klaar voor mij haha. Erg fijne review heb je geschreven! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel! Dat vind ik zelf ook niet zo fijn, zeker als je haar er in begint te vliegen enzo!

   Verwijderen
 4. Jammer dat hij zo plakkerig is. Daar houd ik helemaal niet van..

  BeantwoordenVerwijderen