april 15, 2015

SHOPLOGWat was het vandaag een overdreven prachtige dag! Terrasjes en cocktails zijn weer helemaal terug, en ik ben fan! Ik vond het vandaag dan ook heerlijk om door de Brusselse straten te slenteren en een beetje te winkelen. Ik toon wat ik heb gekocht, kijk mee!

Allereerst kocht ik bij Pull & Bear een high wasted jeans (zo kunnen al mijn vetjes verborgen worden). Ik was jarenlang fan van de jeansbroeken van de H&M van €19.95 die je in heel veel verschillende kleuren kon kopen. Ze waren goedkoop, bleven lang mooi en de pasvorm was geweldig. MAAR. H&M heeft deze broeken van stof veranderd, en ze passen mij langs geen kanten meer, zo zonde! Ik ben dan nu ook terug opzoek naar dé perfecte broek, en toen ik deze jeans zag liggen (ook voor €19.99) besloot ik hem mee te nemen. Ik had nog geen grijze broek, dus dat is meteen mooi meegenomen.Ik was ook nog op zoek naar een mooie top, die een casual jeans wat opleukt. Ik ben gek op peplum-modelletjes, daar ze mijn taille mooi in de verf zetten en toch classy zijn. De print vind ik lekker zomers, en de pasvorm is erg flatterend. Wel was dit topje wat aan de dure kant, het kostte €24.95.EN TOEN WERD IK HELEMAAL GEK. Ik ben serieus vorig jaar een hele zomer opzoek gegaan naar een mooie playsuit; zonder resultaat. Je kan je dan ook voorstellen dat toen ik plotseling een panter playsuit tegenkwam voor €14.90, ik helemaal doorflipte. De playsuit is gemaakt uit een soepel vallend stofje en heeft een V-hals, wat ik mooi vind staan.Toen heb ik nog snel een zwarte versie meegenomen; voor de prijs kon ik dat echt niet laten. Thuis zag ik echter dat de pijpjes (ondanks zelfde model en maat) iets langer vallen, dus ik ben nog niet zeker of ik deze ga houden. Ik denk dat ik misschien beter 10 backups van de panterversie koop, niet?

Zo, dat waren mijn aankoopjes; ik zal ze snel verwerken in enkele outfit posts!

Voor de rest heb ik nog enkele sfeer foto's. Momenteel werk ik samen met Anissa aan een actief laagdoorlaat filter, dat ik op onderstaande foto aan het solderen ben.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

6 opmerkingen: