april 05, 2015

OOTD - PASEN


Vrolijk Pasen iedereen! Hoewel ik zelf niet erg gelovig ben, vind ik het een leuke traditie om deze dag door te brengen met familie (en heel veel lekker eten). Kijk mee naar mijn outfit voor vandaag!
Ik droeg vandaag mijn roze kanten jurkje van Forever 21, dat je in deze shoplog al kon zien. De kwaliteit is niet denderend, maar het was goedkoop en ik kon het gewoon écht niet laten hangen.

Voor de rest droeg ik weer mijn Nero Giardini laarsjes (het begint echt te lijken alsof ik maar 1 paar schoenen heb, terwijl ik echt een schoenenfreak ben) en mijn fake-leren jasje van New Look. Ik vind hun jasjes altijd erg leuk, en voor dit tussenseizoen zijn ze ideaal. Op mijn lippen droeg ik de Rimmel Provocalips lipstick in Little Minx (review), ik denk dat ik echt verslaafd ben.Het jurkje heeft een open rug, wat ik zelf erg leuk vind. Het is wat speels, maar je ziet er niet meteen als een stripper uit.


Om af te sluiten heb ik nog een foto met mijn vriend Stijn en schoonzusje Manu. Zij had een erg mooi donkerblauw jurkje aan. Manu slaagt er altijd in om erg goedkoop mooie kledingstukken op de kop te tikken, daar kan ik nog iets van leren!


Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

18 opmerkingen:

 1. Wat een mooi jurkje! Vind de kleur ook echt heel mooi, saat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat jurkje staat je echt mooi! Dat fake lederen jasje ziet er ook tof uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Dat jasje draag ik bijna constant, zo graag draag ik hem haha!

   Verwijderen
 3. Haha "je ziet er niet meteen als een stripper uit" heeft mij doen lachen.
  Super mooi zoals altijd cheyenne ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, daar ben ik blij om :D Dankuwel! <3

   Verwijderen
 4. Heel mooi jurkje!! Lekker zomers kleurtje :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Elana! Roze is mijn favoriete kleur!

   Verwijderen
 5. Super mooie foto's en prachtig jurkje! De laatste foto is echt de leukste :) XO Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die kleur staat je ontzettend goed, wauw! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sexy! Die jurk zit je echt als gegoten, mooi! En de lipkleur past er perfect bij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh dankjewel! Ik was zo blij dat ik een lipstick had die bij mijn jurkje paste, ik ben gek op matchen haha!

   Verwijderen