april 22, 2015

Filmpjes?

Ik zit al een tijdje met een idee in mijn hoofd; wat als ik zou starten met het maken van filmpjes? Dit zouden dan vooral reviews, tutorials en eventueel vlogs zijn. Net boven dit artikel vind je een poll, en ik zou het superleuk vinden als je deze invult! Laat zeker je mening weten!

Ik zou sowieso pas starten met het maken van filmpjes na mijn examens, en ik zou dan één blogpost in de week vervangen door een filmpje. Ik heb geen flauw idee wat hierbij komt kijken, maar ik heb er wel zin in! Ik ben op dit idee gekomen omdat ik op zoek ben naar een nieuwe camera, en het me plots wel leuk leek dat deze ook een videofunctie zou hebben. Als jullie trouwens tips hebben over een fijne en niet te dure camera, ik hoor het graag!

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin'!

6 opmerkingen:

 1. Het maakt mij niet heel veel uit, maar liever geen fimpjes. Ik vind het best een beetje jammer dat elke blogger nu ook Youtuber wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het wel leuk, als je het wilt proberen dan zou ik het zeker doen! Dan kan je zelf kijken of je het wilt blijven doen of niet :) succes!

  XO Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heel leuk, gewoon doen hoor! Als het uiteindelijk niet bevalt dan kan je altijd nog stoppen :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je gelijk in, bedankt voor je reactie!

   Verwijderen