maart 15, 2015

SLEEK - AMPED LIPSTICKOk, ik geef toe; ik ben een echt lipstick-meisje. En dan nog een het liefst een superfelle kleur. Én mijn lievelingskleur is roze. Als je het zo bekijkt, stond het bijna in de sterren geschreven dat Sleek Amped mijn nieuwe signature lipstick ging worden.


Wat mij eerst en vooral opviel: de lipstick is echt mini-mini! Eerst voelde ik mij compleet afgezet, maar bij nader inzicht krijg je gewoon even veel product, de huls is alleen wat kleiner gemaakt. Deze is mat zwart met in glanzende letters 'Sleek' op gedrukt. Ik vind de verpakking er erg mooi, stevig, en ja, sleek uitzien!En dan de kleur. DE KLEUR! Ik vind hem geweldig, maar ik snap dat deze kleur misschien niet voor iedereen weggelegd is; je moet echt van felle kleurtjes houden. De kleur is roze/paars met een heel koele ondertoon. Hij is zo fel, dat ik het zelfs niet op camera kon vastleggen.
De structuur is een beetje stroef, maar er valt prima mee te werken. De lipstick loopt niet uit in je liplijntjes, en ik vind een lipliner dan ook niet meteen nodig. De finish is volledig mat, wat ik de laatste tijd meer en meer apprecieer.

En dan de houdbaarheid. Die is echt compleet belachelijk; deze lipstick is echt hardcore. Ik was een nachtje weggeweest en met mijn make-up gaan slapen (yup, het overkomt iedereen), en mijn lipstick zat er de volgende ochtend nog deftig op. Na een maaltijd is de kleur wat minder aanwezig, maar je lippen kunnen er nog prima mee door en de lipstick vervaagt op een mooie manier.

Op onderstaande foto is de kleur goed weergegeven, al is hij in het echt nog feller, net alsof hij fluorescerend is.Voor een luttele €5,99 op de website van Sleek vind ik dit echt een geweldige lipstick. De kleur, de formule, alles!

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je mij volgen op Instagram en Bloglovin'!

8 opmerkingen: