maart 22, 2015

RIMMEL - PROVOCALIPS IN 'LITTLE MINX'


De laatste tijd ben ik heel hard into langhoudende lipproducten, en hoe lang een lipstick blijft zitten is dan ook mijn voornaamste criterium als ik een nieuwe lipstick review. Dat ik fan ben van de Rimmel Provocalips lijn kon je al lezen in de review van de kleur Kiss Me You Fool, vandaag vertel ik wat meer over de roze kleur Little Minx (de naam alleen al!).

Het is waarschijnlijk geen megashock dat ik fan ben van roze lippen. Vorige week schreef ik over de kleur Amped van Sleek, die superfel is. Deze tint roze is een stuk donkerder, en dan ook een stuk draagbaarder. De kleur doet me denken aan framboosjes; donkerroze met een neurtrale ondertoon (afhankelijk van het licht is deze soms wat warmer of koeler). Hoewel het van mij nog een pak knallender mag, vind ik de kleur erg mooi en classy.Het product bestaat uit een gekleurde liquid lipstick en een gloss om alles vast te 'locken'. Het aanbrengen van de kleur gaat fijn en netjes, ik ben fan van de applicator. Het is wel superbelangrijk dat je de kleur een minuutje of 2 laat drogen voordat je de gloss aanbrengt, anders wrijf je hem weg. Zonder gloss zit de lipstick niet comfortabel, dus dit is wel een must. 


De houdbaarheid is net als bij de rode kleur amazing. Na 11 uur draagtijd vind ik hem er nog goed opzitten, wat echt gestoord is. Wel moet je erop letten dat je je lippen wat vettig houdt met de gloss of een andere balsem, zo blijft je kleur het langste perfect en blijft hij comfortabel aanvoelen. De lipstick is ook 100% transfer proof, of zoals ze zelf zeggen, kiss proof.

Sinds kort kan je de Rimmel Provocalips in België kopen bij Kruidvat en Di voor ongeveer €12. Vaak zijn er wel acties zodat je een paar euro korting hebt, of kan je hem goedkoper kopen op feelunique

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin' (en ik zou het ook gewoon erg leuk vinden)!

17 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooi kleurtje en vooral een mooie dekking!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marion, de dekking is inderdaad helemaal top!

   Verwijderen
 2. Wat een mooi kleur!
  Ik wil deze zeker proberen!
  belle-fin.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, de kleur is prachtig! Staat je echt zo goed :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaauw! Wat een prachtige kleur én 11 uur voor zo'n betaalbare prijs is echt waanzinnig! xo // Naomi in Wonderland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Reacties
  1. Dankjewel Bianca, het is inderdaad echt een knaller!

   Verwijderen
 6. Wauw, wat een lekker fel kleurtje zeg, wel leuk! Hij staat je goed, en mooie volle lippen heb je ook. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen