maart 25, 2015

OOTD - SKATER SKIRT


Vandaag heb ik weer een outfitpost, waarin ik mijn favoriete rokje toon; een fake-leren skater rok.


Mijn hele outfit is van de H&M afkomstig, ik denk eerlijk gezegd dat 90% van mijn klerenkast uit de H&M komt. Mijn hemdje heb ik in verschillende kleuren, ik ben gek op deze hemdjes! Ze zijn erg luchtig en je ziet er meteen gekleed uit; ik draag deze hemdjes dan ook graag op een examen.

Ik heb niet zo veel skater rokjes in mijn garderobe, wat eigenlijk jammer is; ik vind ze erg leuk en vrouwelijk staan. Dit exemplaar ziet er wat sexier uit door de leather look, zonder dat het er sm-achtig uitziet.

Voor de rest droeg ik mijn zwarte leren enkellaarsjes, die ik eigenlijk elke dag draag. Bij deze dank ik meteen Anissa (die mij op dit moment eten klaarmaakt) voor het nemen van de foto's. Ze zijn snel snel gemaakt in de gangen van de universiteit, zodat de proffen ons niet té raar zouden bekijken.20 opmerkingen:

 1. Hele leuke outfit meid! Ik ben ook lang aan het twijfelen of ik een skater rok wil kopen maar ben er nog steeds niet uit haha. Deze leren versie vind ik wel echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel! Ik vind een skater rok voor alle lichaamstypes erg flatterend, ik kan het je zeker aanraden!

   Verwijderen
 2. Leuke outfit! Die rok is echt super mooi. :)
  Isabella x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie rok, hoor!
  En die kleur blauw staat je trouwens ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Blauw is op vlak van kledij echt mijn lievelingskleur!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie outfit! Ik ben ook gek op dat soort blousejes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Kim! Zulke blousejes zijn zo handig, je kan ze op elke gelegenheid dragen!

   Verwijderen
 5. Waauw! Dit vind ik echt een prachtige outfit! Die rok <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je een super leuk rokje aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie outfit Cheyenne, dat rokje staat je echt goed! Ook tof gecombineerd met die blauwe blouse, qua kleur, maar ook qua stijl. You're looking good! Liefs Anniek

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele leuke outfit! Dat rokje staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Love the skirt! Héél leuk in dat leder met de klassiekere snit.

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen