maart 01, 2015

NEW IN - NUDE PUMPSSchoenen, schoenen en nog eens schoenen. Ik durf best wel toegeven dat ik een klein probleempje heb (vooral met laarzen, daar kick ik echt op). Ondanks dat ik heel wat schoenen heb, was ik al even op zoek naar het perfecte nude paar met een spitse neus. En ik vond ze (eigenlijk vonden mijn vriendinnen ze voor me)!
Hoewel ik aan laarzen wel wat geld kan uitgeven en ze als een investering bekijk, betaal ik voor fijne schoentjes liefst een heel pak minder. Als ik schoenen koop wil ik ze elke dag kunnen dragen, en je zit zo snel met je hak vast tussen twee kasseien en bam, een kras op je mooie, superdure leer. Daarom dat ik hier liever wat minder voor betaal, omdat ze sowieso wat kwetsbaarder zijn. Misschien zijn ze dan wat miner goed voor je voeten, maar welke hakken zijn wel echt goed voor je?Ik kocht deze bij Forever 21 voor 16,99; dat betaalde ik er graag voor! Volgende week vindt het ingenieurs galabal plaats, dan doe ik deze zeker aan (ik wilde eigenlijk bij mijn roze jurkje nog roze schoenen aandoen, maar dat is misschien wat overdose?).

Je kan mij op Instagram en Bloglovin'!

6 opmerkingen:

 1. Wauw, echt prachtig! En dan die prijs erbij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ik vind ze heel erg mooi! Ik wil zelf ook heel graag nude pumps, maar ook witte pumps en hakken met een floral print en ohhh... Zoveel wensen! Haha.

  crush-on-blush.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen