maart 29, 2015

MAYBELINNE - LASTING DRAMA GEL EYELINER


Vandaag schrijf ik eens niet over een lipstick, voor de verandering! Op make-up gebied is mijn grootste liefde lipstick, gevolgd door eyeliner; een mooie winged liner misstaat niemand! Het liefste gebruik in een gel eyeliner; ik vind dit veel makkelijker werken dan een vloeibare eyeliner, en ik merk ook dat ik minder knoei. Ik vertel vandaag wat meer over de eyeliner die ik momenteel gebruik: de Maybelinne Lasting Drame Gel Eyeliner in Intense Black.


De eyeliner komt in een mat-glazen potje met metalen dekseltje. Dit ziet er erg mooi uit! Ik heb het potje eens hard op de grond laten vallen, en er zat alleen een klein deukje in het dekseltje; de verpakking is dus zeker travel-proof.Bij deze gel eyeliner krijg je ook een borsteltje om deze mee aan te brengen. Wat een rotding! Ik heb echt alles geprobeerd om dit borsteltje fijn te vinden. Voor eyeliner is hij niet scherp en stijf genoeg, voor het zetten van een lijntje met oogschaduw ook niet, en als lipliner vond ik hem ook niet denderend. Ik gebruik zelf een eyeliner kwastje van Essence, dat wel erg fijn werkt en belachelijk goedkoop is.Het aanbrengen van de eyeliner gaat erg vlotjes. De substantie lijkt op het eerste zicht misschien een beetje aan de stevige kant (dan vergelijk ik met de gel eyeliner van Essence), maar hij glijdt over het ooglid. Ook is hij gitzwart en kan je met één strook een mooi, donker lijntje trekken. Als ik 's ochtends een lijntje boven mijn wimpers trek, zit dit er 's avonds nog perfect op. Ondanks de goede houdbaarheid kan je hem wel makkelijk verwijderen; je moet niet een uur op je oog liggen wrijven (en mégaveel rimpels krijgen, no thanks!). Ik heb mijn eyeliner nu bijna een halfjaar, en ondertussen heb ik al een derde of vierde van het potje opgebruikt. Hoewel hij qua substantie net iets stroever is geworden als in het begin, werkt hij nog steeds fijn.

Ik kan niet echt iets negatief over deze eyeliner zeggen, behalve over het borsteltje dan. Hoewel ik nog steeds niet snap waarom Essence in godsnaam hun gel eyeliner uit het assortiment heeft gehaald, heb ik toch een waardige vervanger gevonden. Ik kocht deze eyeliner voor €9,44 op www.feelunique.com.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Instagram en Bloglovin' (en ik zou het ook gewoon erg leuk vinden)!

8 opmerkingen:

 1. Klinkt wel goed! Langdurig zonder jezelf er elke avond 5 rimpels bij te wrijven is altijd een winner! ^^

  x Aurélie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er een zeer mooi product uit!
  Ik draag elke dag eyeliner dus ik ben altijd opzoek naar een nieuw product!
  belle-fin.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt heel erg goed! Ik heb deze ook al een tijdje op mijn wishlist staan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan in snappen, het is een heel fijn product!

   Verwijderen
 4. O wat een keurige lijntjes! Die lijkt mij wel echt heel goed! =)

  BeantwoordenVerwijderen