maart 11, 2015

GALABAL DER INGENIEURSWETENSCHAPPENEen van de leukste avonden van het jaar is het galabal der ingenieurswetenschappen op de VUB (klinkt al superfancy, niet?). En hoewel ik er in geslaagd ben de week erna met 39°C in mijn bed door te brengen, vond ik het weer een erg leuke editie die ik niet snel zal vergeten!


Uiteraard was is praktisch verplicht om helemaal in het roze te gaan. Ik draag hier mijn nieuwe nude pumps en roze jurkje (uit deze shoplog). Ik had bij Sleek speciaal bijpassende lipkleuren besteld, maar door een foutje bij de post (een héél lang verhaal, maar ondertussen is alles opgelost) zijn deze niet op tijd aangekomen. Gelukkig had Anissa (op de onderstaande foto is van links naar rechts: Saartje, Anissa, ik) dezelfde lipstick die ik besteld had (Amphed), en dit was echt een perfecte match met mijn kleedje! Ik denk dat ik een nieuwe statement lipstick heb, ik ben echt verliefd.


Een 'schoenenfoto'. Zo cool als je 15 was, maar 10  jaar later stiekem nog altijd leuk.

Bovenstaande foto's zijn genomen toen we vanuit de universiteit vertrokken naar het bal. We hadden ons ook ingeschreven voor het diner, met als gevolg dat we om 18.00u op een vrijdag (m.a.w toen de campus nog vol studenten liep) op de universiteit liepen, compleet uitgedost. Blote benen, hoge hakken, alles erop en eraan. Awkward momenten gegarandeerd, ik had echt pijn van het lachen. 

Foto's van the morning after zijn er ook, maar die zijn 100x minder flatterend (wel zat mijn lipstick er nog altijd op, dus de houdbaarheid is wel redelijk hardcore). Wel vind ik dat altijd nog hele leuke momentjes; op je gemak wakker worden en praten over alles wat er de nacht ervoor gebeurd is. Ik heb altijd de intentie om de dag erna snel te vertrekken zodat ik nog superveel kan doen (wat dan meestal super onrealistische doelen zijn), maar als je dan toch nog 4 uur blijft plakken, wil dat veel goeds over het gezelschap zeggen.

Hebben jullie recent ook een galabal gehad?
Volg mij op Instagram en Bloglovin'!

2 opmerkingen: