februari 15, 2015

TAG - HOE FAKE BEN JIJ?


Ik las de 'Hoe fake ben jij' tag enkele jaren geleden voor het eerste bij Teske. Ondertussen heb ik hem al bij een aantal andere bloggers gelezen, en vandaag vul ik hem zelf in!


Heb jij ooit cosmetische chirurgie ondergaan?
Nee. 

Gebruik je valse wimpers?
Ongeveer een keer per jaar, op een super speciale gelegenheid. Ik heb op zich al redelijk lange wimpers, en het ziet er bij mij ook al snel erg opvallend uit. Als ik dan toch voor valse wimpers ga, gebruik ik het liefste losse plukjes.

Draag je een weave of extensions?
Nee. Vroeger schreeuwde ik steeds van de daken dat ik extensions wilde, maar de laatste tijd ben ik dit wat uit het oog verloren. Ten eerste kost het stukken van mensen, en moet je ze erg goed verzorgen. Er is niets erger dan slecht gezette & verzorgde extensions.

Gebruik je iedere dag make-up?
Bijna altijd. Als ik in de week les heb draag ik altijd make-up en maak ik me op in de trein. In het weekend is dit vaak niet het geval omdat ik dan vaak verbouw. Tijdens de examens draag ik dan ineens 2 maanden geen make-up.Zou jij een cosmetisch operatie overwegen?
Hoewel ik graag mijn buikje op magische wijze zou doen verdwijnen en mijn onderkin ook wel een beetje strakker mag, zou ik op dit moment zeggen dat ik nooit een cosmetische ingreep zou overwegen. Ten eerste ben ik al zo niet van de operaties, en ten tweede vind ik het een eng gevoel om iets permanent aan je te laten veranderen. Ik hou mijn buikje lekker bij.

Kan jij nog zonder make-up?
Ja, maar ik zou het wel een spijtige zaak vinden. Ik vind make-up iets geweldigs; waar niet zo tevreden over bent kan wat verbergen, en je goede punten kan je in de verf zetten. En vind je het niets? Je wast het er zo weer af, no harm done.

Draag je nepnagels?
Vroeger had ik 'echte' nepnagels uit het salon, nu gebruik ik Sensationails, telt dat ook (waarschijnlijk wel)? Mijn nagels zijn erg broos een breken constant af, en met een laagje gel kan ik ze toch tot op een respectabele lengte laten groeien.

Verf je je haren?
Op dit moment niet, maar daar moet ik wel bij vertellen dat ik dat van mijn 15e tot mijn 20e  wel heb gedaan. Ik heb werkelijk alle mogelijke kleuren gehad (zwart, rood, blauw, roze, platina blond..) en ik ben super blij dat ik eindelijk mijn natuurlijke haarkleur terug heb. Nooit meer.

Ga je onder de zonnebank?
Jammer genoeg heb ik dit vroeger af en toe wel eens gedaan, maar ik ben het in ieder geval nooit meer van plan. Het is zo ontzettend slecht voor je!

Gebruik je selftanners?
Vroeger smeerde ik me om de 3 dagen helemaal in met zelfbruiner en zag ik altijd erg bruin (terwijl ik van nature eigenlijk erg bleek ben). Nu gebruik ik dit graag om mijn benen in de zomer een beetje toonbaar te maken.

Heb je tattoo's?
Neen, en ik denk dat ik de komende 10 jaar zeker nog tattoo-loos ga blijven. Hoewel ik het bij anderen erg mooi vind staan, kan ik het echt niet bij mezelf voorstellen. Ook ben ik de grootste twijfelkont ooit, dus ik denk niet dat ik ooit zo'n beslissing zou kunnen maken.

Als ik terugdenk aan hoe ik er vroeger uitzag, ben ik over het algemeen nu een stuk natuurlijker. Ik kleur mijn haar niet meer en zie veel minder bruin. 'Fake' is natuurlijk een enorm relatief begrip. De ene persoon zal je al heel fake vinden als je een beetje lippenstift draagt, terwijl de andere dat totaal niet vindt. Ik vind dat iedereen met doen waar hij of zij zich goed bij voelt, en vind het begrip 'fake' dan ook een beetje een negatieve bijklank hebben.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me op Bloglovin'!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen