februari 05, 2015

Shoplog


Het is woensdagnacht, en ik heb echt een mega girly dag achter de rug met mijn vriendinnen/mede-ingenieurs Saartje en Anissa. En daar hoort natuurlijk Frozen kijken bij, en shoppen! Ik toon jullie wat ik allemaal heb gekocht!

Eerst en vooral drama: ik heb nog geen kleed voor het ingenieurs galabal, dat al volgende maand plaatsvindt. Ja, volgende maand al. 

Je kan je da ook voorstellen dat ik extreem blij was dat ik dit fel roze jurkje tegenkwam! Het ziet er niet meteen erg gala-achtig uit, maar vorig jaar hebben we hier ook niet echt rekening mee gehouden en zijn we toch niet te hard uit de boot gevallen.

En omdat één roze jurkje niet genoeg is, kocht ik er nog maar eentje. Dit is een perfect jurkje om bijvoorbeeld naar een trouwfeest te dragen. Beide jurkjes komen van Forever 21.

En omdat ik dan nog niet genoeg roze in mijn kast heb, kocht ik ook nog een licht roze blazer bij H&M (waar Saartje me net op tijd redde van een maat te groot te kopen - ik ken allemaal niet zoveel van kledij, laat staan blazers).


Hier kocht ik ook nog een blauwe peplum-top. Ik vind dit zo'n mooie kleur blauw, ik denk dat een vijfde van mijn garderobe deze kleur heeft.Bij New Look kocht ik ook nog een fake-leren jasje, dat een heel vrouwelijke vorm heeft door de 'flappen' aan de voorkant.Zo, dit waren mij aankopen, samengestelde outfits zullen snel volgen. Wat is jullie favoriete stuk?

6 opmerkingen:

  1. Ohhh wauw die roze jurkjes! Wat een mooie aankoopjes <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat heb je onwijs leuke items gekocht zeg! Ik vind het kanten roze jurkje en de peplum top helemaal geweldig!

    Je hebt een super leuke blog overigens, ben er zojuist bij toeval op terecht gekomen :)

    http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

    BeantwoordenVerwijderen