februari 11, 2015

RIMMEL - KATE LASTING FINISH LIPSTICK 101


Van drogisterijmerken is Rimmel op vlak van lipproducten mijn absolute favoriet. Goede prijzen, mooie kleuren en fijne texturen, meer kan je niet wensen. Ik bespreek vandaag de Rimmel Kate Lasting Finish Lipstick in 101, lees mee!Op de verpakking is niets aan te merken; ze is stevig en ziet er leuk uit. De handtekening van Kate Moss vind ik een leuk detail.
De kleur is een koele, oudroze tint. Prima als je het niet te heftig wilt! Mijn vriendin Anissa heeft een donkerdere huidskleur dan ik en donker haar, en deze kleur staat haar ook heel mooi.Over de structuur van de lipstick ben ik iets minder te spreken. Eerst en vooral benadrukt de lipstick de velletjes en lijntjes van mijn lippen, wat ik niet had met andere kleuren van dezelfde lijn. Qua houdbaarheid ben ik ook niet mega enthousiast. Hij blijft zeker enkele uurtjes op zijn plek, maar is opnieuw niet zo indrukwekkend in vergelijking met andere kleuren die ik al geprobeerd heb. Ook is de structuur ietwat korrelig.

Op zich is dit een prima lipstick, maar in vergelijking met andere lipsticks van Rimmel ben ik toch wel een beetje teleurgesteld. Je kan deze lipstick kopen bij de drogisterij, of bestellen op feelunique voor €7,47.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin' (en ik zou het ook gewoon superleuk vinden)!

2 opmerkingen:

  1. Een heel mooie kleur die je weer erg goed staat! Ik heb een andere kleur uit het Kate Rimmel gamma en ik ben er eigenlijk heel tevrede over!

    X Sara

    BeantwoordenVerwijderen