februari 18, 2015

OUTFIT - A TYPICAL DAY


Hoewel ik helemaal gek ben op make-up, zal ik nooit een echt modemeisje zijn. Ik ben geen kei in het combineren van kledingstukken, laat staan kleuren en al die dingen. Toch probeer ik er een beetje op te letten, en vandaag toon ik wat ik op een normale dag op de universiteit draag.

Eigenlijk draag ik bijna altijd hetzelfde; een jeans, een hemdje met een vestje (er is altijd iets roze of panter bij) en botten. Neem me alles af, maar niet mijn botten. Ik zou thuis een klein winkeltje kunnen beginnen. Ik zie er trouwens niet op mijn wakkerste uit, maar 9 uur theorielessen zou dit kunnen verklaren.

Mijn roze blazer is nieuw, en toonde ik onlangs ook al in mijn shoplog. Ik vind de kleur erg zacht en zomers, en het model vind ik ook erg leuk. Voor ongeveer €30 kocht ik deze bij H&M. Ik heb trouwens gemerkt dat ik op iedere foto waar ik op lach, 100 kinnen heb. Ik snap nog altijd niet volledig hoe andere mensen op een normale manier kunnen lachen op een foto.4 opmerkingen:

  1. Erg leuke outfit, leuk gecombineerd met het roze en blauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat ben je toch een beauty <3 Ik vind je blazer zo pretty, die poeder roze kleur staat je ook heel erg mooi! En aaaah, je laarsjes zijn ook zo mooi. Love it all <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahah ahhw ik vind die laatste foto juist ontzettend schattig. Je kan ook denk ik niet in een deuk liggen zonder meerdere kinnen hoor. Love je outfit! De kleuren staan erg mooi bij elkaar en je kan het erg goed hebben :)

    BeantwoordenVerwijderen