februari 08, 2015

LUSH - DRAGON'S EGG BATH BOMB


Ik heb net een weekendje Amsterdam achter de rug, en in onze hotelkamer hadden we een bad. Uiteraard ging ik meteen bij Lush een lekkere bruisbal uitkiezen! De verkoopster raadde me Dragon's Egg Bath Bomb aan, dus die rekende ik af!


Hoewel de bruisbal er aan de buitenkant niet zo spannend uitziet, verklapte de verkoopster me al dat er confetti in verstopt zat, leuk!Ik legde de bruisbal in een volgelopen bal, en liet hem helemaal zijn gang gaan. In het begin krijg je wit schuim, dat een beetje later oranje wordt. Zoals ik al zei zit er in de bruisbal ook confetti in verschillende kleurtjes, wat ik achteraf gezien toch niet zo speciaal vond. Het hart van de bruisbal is echter prachtig goud met vele glitters, en tovert je bad in vloeibaar goud (Stijn vond het eerder op pis lijken met glitters in, ik bekijk het allemaal net iets romantischer). De geur vind ik erg lekker en net sterk genoeg, en komt goed overeen met de geurbeschrijving op de etiket.

Mijn huid is na het ontspannende bad heerlijk zacht. Wel moet ik zeggen dat ik na dit bad nog vol hing met glitters, en het bad ook. Ik vond dit zelf geweldig, maar Stijn was iets minder enthousiast.Al bij al is dit een heerlijke bath bomb, die ik voor €4.95 kocht bij Lush. Ik kan niet wachten tot de badkamer in ons nieuwe huis af is (ik heb hier al een mooie stash bruisballen verzameld)!  Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

3 opmerkingen:

  1. Oeh het lijkt me een heerlijk product!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is de favorite bruisbal van mijn echtgenoot. De gouden middle is overigens de draak :). Ik vind de bathbomb ook kei leuk. Wij hebben in ons nieuw huis en extra grote bad installeert en sinds dan zitten wij er vaak in met een Lush bruisbal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nog nooit iets van Lush gebruikt! Ik heb nog een sneeuwman liggen haha !

    BeantwoordenVerwijderen