februari 22, 2015

LAPTOPLOOS

Vanavond heb ik geen post voorbereid omdat ik er door mijn eeuwige uitstelgedrag geen rekening mee heb gehouden dat ik de komende anderhalve week zonder laptop zit. Er zit al even een dikke strook op mijn scherm die gewoon zwart ziet, dus het werd hoog tijd dat ik hem (onder garantie, oef!) terugstuurde. Voor woensdag en komende zondag ga ik via de computer van mijn schoonouders of via de computers op school werken. Ik heb trouwens geen flauw idee hoe ik het een week zonder computer ga redden, iemand tips hierover?

Tot woensdag!

1 opmerking:

  1. Zoo lastig! Ik ben mijn laptop eens 2 weken kwijt geweest omdat ie gecrasht was. Ben toen een avondje naar mijn schoonouders gegaan en heb daar als een zot artikels zitten typen voor die twee weken. Ik vond wel dat ik meer aan m'n dag had, want ipv achter de laptop te kruipen deed ik andere dingen xx

    BeantwoordenVerwijderen