februari 25, 2015

ETOS - REFRESHING PRIMER


Ik heb primers nooit spannend genoeg gevonden om iedere dag te gebruiken. Hierdoor was het dan ook al een tijdje geleden dat ik een nieuwe primer probeerde, maar ik had al zoveel over de roze Etos primer gehoord dat ik hem wel moest meenemen toen ik overlaatst in Amsterdam was.
De primer belooft dat hij vaalheid corrigeert en een ongeloofelijk glad resultaat geeft; dat klinkt niet slecht! De verpakking vind ik al erg fijn: een hygienische pompverpakking die stevig aanvoelt. Wel is de hoeveelheid product van 1 volledig pompje te veel, ik gebruik zelf dus wat minder.

De primer is redelijk vloeibaar en smeert vlotjes uit. Helemaal prima! Het enige storende vind ik de geur, die is wat muffig. Na het aanbrengen merk je hier niets meer van.Dan het allerbelangrijkste; hoe werkt deze primer? Ik ben echt helemaal verkocht en gebruik deze primer sinds enkele weken elke dag. Het opvallendste vind ik hoe goed mijn make-up er nog uitziet aan het einde van de dag. Mijn gezichtsmake-up ziet eruit alsof hij net aangebracht is! Op vlak van vaalheid ziet mijn hele gelaat er net wat frisser uit, maar dat effect is veel subtieler. Mijn poriën zijn nog zichtaar, maar een stuk minder opvallend!De ingrediënten staan niet op de verpakking vermeld. Ik heb hier zelf niet echt een probleem mee omdat ik niet slecht op bepaalde ingrediënen reageer, maar het is toch altijd fijn om te weten wat er in zit.

Ik ben helemaal fan van deze primer en dat voor maar €5.99, wat ik voor dit product een geweldige deal vind!
Je kan mij op Instagram en Bloglovin'!


8 opmerkingen:

 1. Klinkt erg goed, alleen het muffige gedeelte wat minder haha
  Ik heb alleen niet echt primer nodig maar anders klonk deze erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad een nadeeltje, voor de rest is hij erg fijn!

   Verwijderen
 2. Jammer van de geur maar voor de rest klonk dit product erg goed! Ik ben denk alleen stiekem wat te lui om primer Aan te brengen haha!
  Liefs Shop It and Pop It

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je moet er inderdaad maar zin in hebben, soms ben ik ook te lui haha!

   Verwijderen
 3. Dat klinkt goed! Ik gebruik op het moment nog geen primer maar merk wel zeker dat mijn make-up aan het einde van de dag niet meer zo mooi zit, dus misschien wordt het toch wel tijd..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt heel fijn! Ik gebruik dagelijks mijn bareMinerals primer, één van de weinige waar mijn huid goed op reageert :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik ook al veel goeds over gehoord!

   Verwijderen