januari 25, 2015

YVES ROCHER - 2-IN-1 HANDCREME


Met het koude weer is een goede handcrème geen overbodige luxe. Ik vertel over de 2-in-1 handcrème van Yves Rocher.


De handcrème zit in een handige knijptube, wat ik toch wel het hygiëniste vind. Deze handcrème is zowel voor de verzorging van je handen en nagels gemaakt, vandaar de 2-in-1 claim. Op zich denk ik dat elke handcrème je nagels en nagelriemen wel wat verzorgt, dus daar hecht ik niet te veel belang aan.
Ik vind het heel belangrijk dat een handcrème snel intrekt, zodat je meteen weer verder kan met wat je bezig was.  Deze voldoet hier zeker aan! Hij laat mijn handen verzorgd achter en trekt erg snel in. Het is niet de meest hard-core handcrème ter wereld, maar dat is ook niet altijd nodig. De crème ruikt licht bloemig, maar de geur is niet te overheersend.


Hoewel dit niet de speciaalste handcrème in de wereld is, vind ik hem fijn werken en gebruik ik hem graag. Je kan deze crème kopen bij Yves Rocher voor €5 (dat is de prijs die op de website staat). Ik krijg zelf constant kortingsbonnen toegestuurd en ik heb zelf nog nooit iets bij Yves Rocher gekocht zonder 50% korting, dus je kan deze handcrème wel goedkoper scoren.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

2 opmerkingen:

  1. Ik heb ook graag handcrèmes die snel intrekken en geen sterke parfum hebben, goed productje dus!
    Naomi, x

    BeantwoordenVerwijderen