januari 04, 2015

SLEEK - FACE FORM IN FAIR


Hoewel ik toch wel een behoorlijke collectie blushes en bronzers heb, vind ik het altijd fijn om een alles-in-één palette in mijn tas te steken als ergens ga slapen. Ik vertel jullie iets meer over een van mijn favorieten!


Ik heb het over de Face Form van Sleek in de kleur Fair, de lichtste kleur die je kan kopen (in donkerdere varianten zit er in de plaats van een blush nog een shimmery bronzer). Dit is een palette met zowel een bronzer, highlighter en blush in. 

De verpakking is erg compact, waar ik zelf wel fan van ben. Dit is een palette dat vooral handig is voor onderweg, en dan is overtollige verpakking een no go. Er zit ook een grote spiegel in het palette, wat erg handig is! Ik sleur dit palette nu al een jaar of 2 overal mee naartoe, en als je daar mee rekening houdt, ziet de verpakking er als je het mij vraagt nog erg goed uit!


Over de kleurenselectie ben ik erg te spreken. De matte bronzer is niet te oranje, en ik vind het een grote plus dat hij mat is. De bronzer is vrij donker en ik gebruik hem dan ook het liefste om te contouren. De bronzer ziet er misschien wat intimiderend uit, maar met een zachte hand kom je al een heel eind.

De highlighter is mooi, maar ik heb mooiere highlighters in mijn collectie. Het is een koele tint met veel shimmers in, maar toch is hij niet overdreven. Wel moet je oppassen als je hem combineert met de blush in dit palette, die ook al veel glans bevat.

De topper van dit palette is voor mij dan ook echt wel de blush, kijk naar die swatch! Aaaah! Ik heb op verschillende websites gelezen dat dit de kleur Rose Gold is, en op andere websites dat de kleur toch niet 100% hetzelfde is als deze populaire blush. Ik heb de losse blush zelf niet, dus ik kan de vergelijking niet maken. Wel kan ik zeggen dat hij enorm mooi is. Het is een peachy gouden kleur met gouden shimmers in, die bij heel veel verschillende huidskleuren mooi zal staan. Ik ben meestal eerder van de koele kleuren, en toch draag  ik deze kleur heel graag.

Ik heb enkele foto's met verschillend licht genomen, zodat je het effect goed kan zien. Op deze foto's heb ik de bronzer onder mijn jukbeenderen aangebracht, de blush daarboven, en dan op het hoogste puntje van mijn jukbeenderen de highlighter. Zoals ik al zei zou ik misschien een andere highlighter gebruiken voor bij deze blush omdat het nogal veel kan worden, maar als je niet te veel gebruikt gaat het prima. Ik stoor me er zelf niet aan dat de highlighter en de blush een verschillende ondertoon hebben, en vind het zelf wat 'neutraliserend' werken.
Op deze foto zie je dan weer goed de glans van de highlighter, mooi!Dit is zo'n belachelijk handig palette, met een geweldige pigmentatie een fijne structuur om mee te werken. Het is te koop voor €13.00 op de website van Sleek, en ik vind het zijn geld zeker waard.

Ik wens jullie een geweldige week toe (die van mij zal iets minder zijn, ik heb woensdag mijn eerste examen), en je kan me volgen op 'Bloglovin en Instagram (al weet ik nog niet zo goed hoe dat allemaal werkt..) om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen!

17 opmerkingen:

 1. Mooi palette, is de blush sleek rosé gold? Die blush is zo geweldig. Succes met je examen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Saskia! Normaal gezien wel, maar ik vind het nergens op de verpakking!

   Verwijderen
 2. Ik heb hem vaker in een webshop gezien, nu baal ik dat ik die toch niet mee bestelde!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hij is echt ZO mooi. En het past ook super goed bij je :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh amaai, dat resultaat is echt super! Staat je prachtig!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze heb ik ook! Ben er echt gek op. Het resultaat ziet er super mooi uit op je wangen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anouk! Wat leuk dat jij hem ook zo vaak gebruikt!

   Verwijderen
 6. Heel erg mooi zeg, wat een leuke en handig palette. Sleek heeft echt een aantal pareltjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond hem zelf ook geweldig en hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen