januari 11, 2015

REAL TECHNIQUES - EXPERT FACE BRUSH


Je kan natuurlijk je foundation aanbrengen met je vingers, maar ik verkies persoonlijk toch wel een kwast; ik vind het een mooier resultaat geven, en je kan naargelang de kwast die je gebruikt de gewenste dekking bekomen. Ik vertel je wat meer over de Expert Face Brush van Real Techniques.Ik vind de werking van deze kwast erg fijn. De haren zijn superzacht, wat uiteraard een must is (ruwe haren bij je gezicht is een no go). Ik gebruik deze kwast met vloeibare foundation, en ook met wat dikkere foundations doet deze kwast zijn werk. Ik vind de lengte van de haren en de densitiet van de borstel ideaal voor het aanbrengen van foundation. Hij zorgt voor een airbrushed effect, en voor een medium/full dekking. Als ik moet muggenziften zou hij misschien een beetje groter mogen zijn, om het klusje nog sneller te klaren. Soms gebruik ik dan ook een andere (grotere) kwast en werk ik mijn foundation af door nog eens met deze kwast over mijn gezicht te gaan, voor dat mooie afgewerkte resultaat.Ik gebruik deze kwast nu al voor enkele maanden dagelijks, en met plezier. Ook verliest de kwast geen haren tijdens het wassen. Wat ik in het algemeen wel wat lastig vind aan de kwasten van Real Techniques is dat de onderkant zo breed is, waardoor hij wat meer plaats inneemt om op te bergen. Wat dan weer een geweldig voordeel is, is dat deze kwast cruelty free is.

Zoals eigenlijk alle kwasten van Real Techniques die ik tot nu toe geprobeerd heb, is dit weer een topper. Ik kocht deze kwast voor £9.00 bij iHerb.com.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin' en Instagram.

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kwast! Is denk heel fijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze kwast sinds April en ben er ook erg blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat de kwast geen haren verliest tijdens het wassen is een huuuge pluspunt!
  Veel kwasten doen dat wel. Lijkt me een prima kwast :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben echt fan van Real Techniques kwasten! Ik heb er al een aantal in mijn bezit en ik zou nog graag wat meer oogschaduwkwasten aanschaffen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb zelf nog geen oogschaduwkwasten van Real Techniques geprobeerd, maar dat wil ik snel gaan doen aangezien ik zo tevreden ben over de gezichtskwasten!

   Verwijderen