januari 21, 2015

NEW IN - BARBIE SHOESMeestal ben ik niet echt een geluksvogel als het op soldenaankopen aankomt, maar vandaag heb ik toch wel de slag van mijn leven binnengehaald, kijk mee!Ik had deze schoenen deze zomer al zien staan bij Sacha en was op slag verliefd. Alleen kostten ze ongeveer €100.. Voor een paar laarzen dat je iedere dag kan dragen vind ik dat niet veel geld (mijn oudste paar laarzen draag ik al 8(!!) jaar) en beschouw ik het als een investering. Voor een paar schoenen dat je enkel op speciale gelegenheden draagt vind ik dit te veel geld, dus liet ik ze staan.

Vandaag passeerde ik toevallig langs Sacha en besloot ik snel een kijkje te gaan nemen. En daar stonden ze, voor €39 EN in mijn maat. Ik kreeg bijna een instant infarct, en rekende af.

De schoenen doen mij enorm veel denken aan de schoenen die mijn barbies vroeger hadden; roze plastic pumps. Deze schoenen zijn echter uit leer in plaats van plastic.Van de vlek op de neus zie je in het echt niets, raar!


En natuurlijk kwam BZP heel nieuwsgierig kijken toen ik foto's aan het nemen was, en gaf hij de schoenen met veel plezier heel veel kopjes.Ik ben helemaal verliefd, alleen zijn ze niet echt comfortabel. Hoewel ze op vlak van hoogte nog meevallen, is de zool erg plat zonder ingewerkt plateau en enige kromming (wat niet zo makkelijk 'afrolt'). Ik loop bijna elke dag op hakken en vind deze moeilijk om mee te wandelen, dus als je nog maar net met hakken begint zijn deze schoenen misschien niets voor jou (al bereik je met veel oefenen en inlopen natuurlijk al heel wat). De dag dat ik een gelijkaardig paar schoenen vind dat supercomfortabel is, koop ik meteen 5 paar. Wat vinden jullie van deze schoenen?


Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

22 opmerkingen:

 1. Wat zijn ze gaaf! Fijn dat je ze voor een goedkoper prijsje hebt kunnen scoren! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw, wat een ge-wel-dige kleur <3 Hele mooie eye catchers! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh dank je Svenja! Ik vind de kleur zelf ook helemaal geweldig!

   Verwijderen
 3. Hm nee totaal niet mijn ding haha, maar dat komt omdat ik niet te veel van opvallende dingen houd hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn super tof! Af en toe wat roze mag voor mij wel :D xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave schoenen! Ik vind de manier waarop je ze gefotografeerd hebt ook superleuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Past heel mooi bij u ;) hopelijk zie ik ze snel in het echt 😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op de receptie doe ik ze sowieso aan, waarschijnlijk met een roos kleedje voor éxtra effect haha!

   Verwijderen
 7. Mooi!
  Liefs Iris
  www.todayslipstick.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen