januari 14, 2015

MIJN FAVORIETE YOUTUBERS


Mijn passie voor make-up is pas echt van start gegaan op youtube.  Alles wat ik van make-up afweet, heb ik ooit wel eens in een youtube-filmpje gezien. Ik toon mijn favoriete youtubers!


Emily Eddington

Voor mij is alles begonnen bij Emily Eddington, van BeautyBroadcast. Vroeger was ze een nieuwsanker en deelde ze haar tips & tricks om er goed uit te zien op hd. Nu is ze voltijds youtubster en mama van de belachelijk schattige baby Belle. Emily maakt dan misschien niet de mooiste looks die je kan vinden op youtube, maar ik ben gewoon gek op haar persoonlijkheid. Ze is zo vriendelijk en lief, dat ik er meteen goedgezind van wordt. Haar reviews zijn geweldig en altijd super genuanceerd, en ook haar shoplogs en monthly favorites kijk ik met plezier Als Emily het goed vind, is het goed. Ook haar dupe video's zijn geweldig! Van heel youtube is Emily hands down mijn favoriet!


Als ik dan echt kijk voor nieuwe make-up technieken en looks, ga ik meestal bij Jaclyn Hill kijken. Ze is leuk, edgy, en een kei in haar vak. Mijn favoriete tutorial is haar bridal look, werkelijk aaalles wordt uitgelegd! En als ik haar kapsel zie, mis ik toch altijd wel een beetje mijn rode haren.Hoe mooi kan iemand zijn? Het is gewoon oneerlijk. Ze heeft ook echt skills; als ik exact hetzelfde doe als haar, ziet het er toch een pak minder mooi uit haha! Haar wenkbrauwtutorial is dan ook echt wel epic. Ik heb bijna zin om die van mij heel drastisch te over-epileren zodat ik net als haar helemaal 'opnieuw' kan beginnen. Just kidding.


Natuurlijk zijn er nog heel veel geweldige youtubers waar ik ook wel graag naar kijk, maar de laatste maanden zijn dit toch wel mijn favorieten. Wie zijn jullie favorieten?

Mijn examens zijn nu bijna halfweg, en ik kijk er naar uit om in februari heel wat reviews te schrijven en looks te maken! Ik heb voor deze examenperiode niet echt vooruit gewerkt en ik begin nu toch wel wat zonder artikels te vallen, dus het is en beetje improviseren. Bon, daar hebben we dan ook ineens uit geleerd!

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin' (en ik zou het natuurlijk ook gewoon supertof vinden)!

10 opmerkingen:

 1. Ik ken er geen van alle. (Moet ik me nu schamen?) Ik ontdekte youtube doordat ik mijn engels wilde verbeteren en van Jacks gap ging ik ineens naar linda de Munck en personen als Teske en Beautygloss. Hallo liefde voor makeup haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk niet! Naar Teske en Macha kijk ik ook erg graag!

   Verwijderen
 2. Ik vind het altijd heel fijn om zulke postst te lezen, nu heb ik weer enkele leuke kanalen ontdekt! Bedank daarvoor!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zelf ken ik deze nog niet, maar op beautygebied kijk ik graag naar Lauren Curtis en Shaaanxo

  BeantwoordenVerwijderen