januari 18, 2015

BEAUTYFAVORIETEN VAN 2014


In het artikel van vandaag toon ik mijn beauty favorieten van 2014! Dit zijn zowel producten die ik dit jaar heb aangeschaft, als producten die ik al langer heb en dit jaar gewoon erg veel gebruikt heb. Lees mee!
Catrice  - In a RoseGarden Lipstick  (review)

Dit is met stip op nummer 1 mijn favoriete nude lipstick ooit. Ik vind de kleur erg mooi, en hij blijft een aanvaardbare periode op je lippen zitten. Topper, zeker omdat hij erg budget is!

Catrice - Photo Finish Foundation

Hoewel de foundations van Catrice alsmaar duurder lijken te worden, heb ik dat voor deze met plezier over. Deze foundation geeft medium tot full coverage, zonder dat hij onnatuurlijk oogt. Ook blijft hij nog eens lang zitten. Ik heb vaak het probleem dat de lichtste foundation in het assortiment nog te donker voor mij is, maar hier is de lichtste kleur licht genoeg voor mij. Wel denk ik dat de donkerste kleur niet zo heel donker is, wat wel jammer is.

Rimmel - Provocalips Kiss Me You Fool
Ik denk niet dat dit lipproduct als in de Belgische winkels ligt, maar ik kocht het op feelunique. De prijzen van sommige merken zijn hier vaak veel lager dan in de winkels, vandaar dat ik hier vaak bestel. Dit product bestaat uit twee stappen. Eerst breng je de kleur aan en laat je deze drogen, waarna je er een soort balsem/gloss over aanbrengt. Dit blijft zo belachelijk lang zitten (tot 10 (!!!) uur perfect bij mij)! Wel is het resultaat erg glossy, daar moet je van houden.

Urban Decay - Naked 3 Palette


Hoewel ik niet alle kleuren even geslaagd vind en je er een flinke duit voor betaalt, gebruik ik dit palette toch elke dag, wat uiteraard wel iets wil zeggen. De rechterhelft gebruik ik het meeste.

Catrice - Eyebrow Kit  (review)

Ondertussen helemaal uit elkaar gevallen, maar ooh zo geweldig. Ik gebruik beide kleuren (afhankelijk van hoe donker ik mijn wenkbrauwen wil) en vind het heel fijn dat ze totaal niet oranje zijn. Ook blijven ze heel lang zitten (toch al langer dan een potlood).

CoverGirl - Lashblast Volume Waterproof Mascara

Ik gebruik deze mascara nu al zoveel jaren, en hij blijft een favoriet. Elke keer als ik na een andere mascara te hebben getest terug deze gebruik, is het een beetje een revelatie haha! Hij is waterproof, maakt je wimper veel voller, langer en diepzwart. Ook houdt hij de krul van je wimpers goed vast.

Rimmel - Kate Moss Lipstick 01  (review)

Deze staat niet mee op de foto van het begin van het artikel, omdat ik hem niet kon vinden haha (dat komt er van als je je make-up over mee naar toe sleurt)! Dit is denk ik mijn favoriete lipproduct van het hele jaar. Het is een geweldige rode tint; rood zoals rood hoort te zijn. Ook blijft hij goed zitten, en is hij erg aangenaam om te dragen. Love it!

Sensationails

Dat ik zo lang zonder heb geleefd is een raadsel. Als je het startpakket koopt krijg je alle benodigheden (inclusief lamp) en een kleurtje om zelf thuis gelnagellak aan te brengen. Hoewel het verwijderen veel werk is, vind ik het resultaat erg mooi, en kan ik mijn nagels -voor mijn doen- goed lang houden. Mijn favoriete kleurtjes zijn Scarlett en Miss Behave.

Zo, dit waren mijn favorieten! Wat hebben jullie dit jaar volledig kapot gebruikt?

Het zou superleuk zijn als je me zou volgen op Bloglovin'!

8 opmerkingen:

 1. Ah, dat Rimmel product zou ik ook zo graag willen! Jammer. Ik heb hem ook in Nederland nog nooit gezien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie favorieten, zeker het Naked 3 palette! Dat gebruik ik zelf ook nog steeds erg graag!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie favorieten! Naked 3 is echt prachtig pallete. Ik heb een dupe, maar wil stiekem nog wel de echte. In a rosegarden van Catrice is ook prachtig, ik draag 'm graag.

  BeantwoordenVerwijderen