december 14, 2014

theBALM - CABANA BOY BLUSH

Hoewel ik al zoveel goede reviews van producten van theBalm heb gelezen, had ik nog nooit iets van dit merk geprobeerd. Daar moest ik snel verandering in brengen! Ik testte de Cabana Boy blush; zorgt deze echt voor 'so many men, so little time' ?


Hoe schattig is deze verpakking? Ik vind hem echt om op te eten. Jammer genoeg vind ik hem niet zo praktisch. Door de kartonnen verpakking denk ik dat hij in mijn make-up tasje (waar altijd wel iets open in ligt - oops!) snel vuil zal worden, en moeilijk af te wassen. 

Het is goed dat theBalm aan een spiegeltje heeft gedacht, maar jammer genoeg is dit niet heel bruikbaar. Als je de blush open legt klapt hij steeds terug dicht (met behulp van een magneetje), wat soms lastig werkt als je je make-up wil bijwerken.

Ik zou de kleur beschrijven als een donkere roze kleur, met gouden shimmers. Ook zit er een rood tintje in verwerkt. Dit soort tint had ik nog niet in mijn collectie; meestal ga ik voor veel lichtere en popperige kleurtjes. 

De pigmentatie is erg goed, en het poeder is zijdezacht. Zo zie ik het graag (ik heb jammer genoeg blushes in mijn collectie waarbij je blush brush bijna moet mishandelen om er kleur op te krijgen)!
Hoewel ik meestal all the way ga en blush, bronzer én highlighter opdoe, heb ik op bovenstaande foto alleen de Cabana Boy blush op. Ik vind de kleur erg mooi, en de blush fungeert naar mijn mening een beetje als een 3-in-1 product. Omdat hij net wat donkerder is geeft hij voldoende definitie aan mijn jukbeenderen, en door de glans worden ze ook wat gelift. Als je er niet van houdt om 100 verschillende producten te gebruiken, vind ik deze blush een erg mooi en verzorg resultaat geven. Als je huid donkerder is dan die van mij, denk ik dat deze blush jou nog beter zou staan. theBalm zegt dat je deze blush ook als oogschaduw kan gebruiken, maar dit heb ik nog niet geprobeerd.

Ik kocht deze blush voor €12,99 bij Di (lijst met filialen waar je theBalm kan kopen). Hoewel ik heel tevreden ben over deze blush, kan je ook mooie en kwalitatief goede blushes bij bijvoorbeeld Essence krijgen (rond de €3). De prijs van deze blush is ongeveer te vergelijken met blushes van Bourjois of Maybelinne, en in vergelijking daarmee vind ik deze blush zeker wel zijn geld waard.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'! Heb allemaal een geweldige week!

25 opmerkingen:

 1. ik twijfelde laatst tussen deze blush en de instain blush 'argyle', maar als ik deze nu bij je zie denk ik damn had ik toch maar deze gekocht ;-) Zal hem in ieder geval in men achterhoofd houden voor een volgende keer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Argyle is ook erg mooi! En wat een geluk dat je nooit genoeg blushes kan hebben ;)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige warme blush. Staat je ontzettend pretty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en heel mooie kleur. Staat u ontzettend goed. Denk dit is echt de perfekte kleur voor de winter manden. Zal toch een kijkje moeten nemen in the Lookiss ;).

  http://sciencekoekje.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Ik vind het ook echt een winterkleurtje!

   Verwijderen
 4. Wat een mooie blush! Staat je prachtig en het is ontzettend mooi aangebracht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie blush! Je hebt trouwens echt hele mooie ogen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige kleur, hij staat je erg mooi. Mooi aangebracht ook! Leuke blog heb je. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je kunt zien dat je goed weet hoe je hem aan moet brengen. Je laat je gezicht echt mooi spreken!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sophie! Soms gaat het ook helemaal mis hoor haha!

   Verwijderen
 8. Dit is echt een hele mooie blush hij staat je ook helemaal super x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooie blush. Hij staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dit is echt een mooie zeg! Ik vind The Balm ook zo' n leuk merk :)

  BeantwoordenVerwijderen