december 07, 2014

RIMMEL - LASTING FINISH BY KATE MOSS LIPSTICK 107 + LOOKHet is waarschijnlijk geen verrassing meer dat ik van rode lippen houd. Ik vertel jullie meer over een wat donkerdere variant, die perfect is voor de feestdagen!
Ik heb het over de Lasting Finish By Kate Moss Matte Lipstick in de kleur 107. Eerst en vooral; wat jammer dat Rimmel niet met een leuke naam op de proppen is gekomen, dat klinkt toch zo veel leuker dan '107', niet?

De matte lipsticks uit de Lasting Finish By Kate Moss collectie hebben een rode huls, met in zwarte letters de handtekening van Kate. Dit vind ik erg leuk staan!

Toen ik de lipstick voor het eerst opende, zat er net een soort 'damp' op. Ik weet niet hoe dit komt (misschien in een te warme omgeving gelegen?), maar hier stoorde ik me niet aan.De kleur is een koele, ietwat donkere rode tint. Ik vind dit echt een geweldige, holiday-approved kleur. Hoewel ik ook fan ben van brandweerwagen-rode kleurtjes, vind ik deze tint - ondanks dat hij donkerder is - een stuk draagbaarder. Als je wil starten met het dragen van rode lippen maar het allemaal nog wat eng vindt, raad ik je dan ook aan om te starten met een wat donkerdere, minder felle tint.

Dat de lipstick mat is, vind ik extra mooi staan. Als deze kleur super shiny had geweest, was het too much geweest. Hoewel de lipstick mat is, benadrukt hij geen velletjes en droogt hij mijn lippen niet uit. Wel vind ik het fijn om na een dag deze lipstick te dragen 's avonds een lippenbalsem op te doen (al doe ik dat uit gewoonte altijd).

En dan moeten we het hebben over de houdbaarheid. OMG. Ik heb op vlak van houdbaarheid sowieso hoge verwachtingen van een  donkere én matte lipstick, en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben! Zeker een uur of 7 blijft deze lipstick goed op zijn plek (lunch, drankjes en snacks inbegrepen), en als hij begint te vervagen doet hij dat op een mooie, ombre-achtige manier.

Je hoort het wel, ik ben volledig verkocht. Ik heb heel hard mijn best gedaan om een puntje van kritiek te vinden (muggenzifter dat ik ben), maar heb er geen gevonden.

Ik kocht deze lipstick op feelunique.com voor €7,03 , wat ik voor de kwaliteit een heel goede deal vind.

Als je op de hoogte wil blijven van de laatste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'! Ik wens jullie allemaal een geweldige week toe!

30 opmerkingen:

 1. Verrassend kleurtje maar staat je beeldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een hele mooie intense kleur die je goed staat x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je goed. Ik vind het een mooie kleurtje:) XO

  Ik geef een setje double pearl oorbellen en 2x poster ontworpen door mijzelf weg voor kerst. Doe jij al mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, wat een prachtige kleur! Het staat je ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig classy kleurtje! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, wow, WOW! Deze lipstick staat je echt súpermooi. Zelf heb ik deze Kate Moss-lipstick in een lichtroze tint. Daar ben ik ook zó blij mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je toch elke keer weer de prachtigste lipsticks. En ze staan je allemaal zo goed. Dit is ook echt weer een prachtkleur die je geweldig staat <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh dankjewel Svenja! Ik ben inderdaad een beetje lipstick obsessed!

   Verwijderen
 8. Oh wauw, deze kleur staat je heel erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb precies dezelfde en ik draag hem echt naar ieder feestje! Hij maakt elke outfit af en blijft heel mooi zitten.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo, die knalt echt van mijn beeldscherm! Heel fraai!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hele mooie kleur, zeker voor deze tijd van het jaar! Hij staat je prachtig :)

  BeantwoordenVerwijderen