december 21, 2014

LUSH - LEMONY FLUTTER


Als jullie net zoals mij zijn, hebben jullie nog steeds niet al jullie kerstcadeautjes gekocht (oops!). Ik vertel jullie vandaag over een van mijn favoriete producten, wat ook nog eens een geweldig kerstcadeautje is.
Ik heb heb het over Lemony Flutter, een product om je nagelriemen en nagels mee te verzorgen. Dit is mijn 6de (!) potje, dat wil wel iets zeggen!

Het product zit in een plastic potje waarop een dekseltje geschroefd zit; dit zit goed vast en kan niet zomaar openvallen in je tas. Normaal gezien heb ik het niet zo met producten die in een potje zitten wegens hygiënische redenen, maar ik zou zelf geen ander soort verpakking kunnen bedenken om dit product in te verpakken, dus dat neem ik er wel bij.Voor de rest ziet het potje er neutraal uit, met op de achterkant de ingrediënten opgesomd. Lemony Flutter zit vol heerlijke boters en oliën, zoals we van Lush wel gewend zijn. Ik vind het een leuk accent dat er een 'foto' opstaat van wie het product gemaakt heeft.Het eerste wat opvalt als je het potje open doet is de citroenachtige geur. Deze is vrij sterk, maar dat vind ik helemaal niet erg! Het is een hele frisse, opwekkende geur die ik zelf heel graag ruik (en zelfs een beetje verslavend is). Er zit een soort 'beschermlaagje' over het eigenlijke product heen, dat iets minder dik is van structuur maar wel even verzorgend.

Op vlak van werking kan ik kort zijn. Ik heb nog nooit een nagelriemcrème gebruikt die zo goed werkt. Soms kan je het hebben dat producten heel glibberig en vettig aanvoelen maar niet echt iets voor je 'doen'. Dit product is vol van structuur en laat ook wel een vettig laagje achter, maar trekt snel in (je hebt maar een klein beetje nodig!) en laat je nagelriemen superzacht achter. Ik merk ook dat mijn nagels sterker worden en sneller groeien. Vorige week zat ik even zonder, en ben ik meteen een nieuw potje gaan halen.Ik vind Lemony Flutter dan ook een geweldig kerstcadeautje omdat ik me niet kan voorstellen dat iemand het niet graag zou gebruiken (ook voor jongens is het een goed cadeau, Stijn is er helemaal wild van). Het product is een jaar houdbaar, maar ik gebruik ongeveer 2 potjes per jaar op, dus voor mij is dat geen probleem. Als je 5 lege potjes hebt kan je deze trouwens inwisselen tegen een vers gezichtsmasker!

Net zoals op de verpakking geadviseerd staat, gebruik ik het ook graag op bijvoorbeeld mijn ellebogen, wat ook erg fijn werkt. Je kan dit product kopen bij Lush voor €10,45.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

17 opmerkingen:

 1. Dit is echt een fantastisch product. Ik zweer er al jaren bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb Lemony Flutter ook. Echt een onwijs fijn product die ik dagelijks gebruik voor mijn nagels/handen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me een heerlijk product.Het zegt inderdaad veel als het al je 6de potje is, fijn dat je zo tevreden bent =)

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent. Het lijkt me inderdaad een ontzettend fijne crème.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit klinkt goed, dit is misschien ook wel wat voor mij. Bedankt voor de leuke review!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is echt ver uit mijn lieveling van Lush. Het werkt zo onwijs goed. Ik gebruik het nu ook op droge plekjes op mijn huid. Leuk review :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan hem inderdaad overal gebruiken! Dankjewel Kim!

   Verwijderen
 7. Ik heb het ook! Maar gebruik het eigenlijk te weinig haha. Het werkt wel heel fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik geraak hem soms kwijt omdat ik hem overal mee naartoe sleur haha!

   Verwijderen
 8. Je hebt echt helemaal gelijk, ik vind dit ZO'N geweldig spul, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen