december 24, 2014

KERSTLOOKVandaag toon ik jullie mijn kerstlook van dit jaar! Ik had op voorhand geen enkel idee wat ik ging doen, maar het is achteraf een redelijk zachte, romantische look geworden. Hopelijk kunnen jullie hier nog super-last-minute inspiratie uit halen!
Hoewel ik meestal voor een fellere en donkerdere lipkleur ga, heb ik het voor deze look wat zachter gehouden met een nude kleurtje. Als ik een felle lipstick op heb smeer ik meestal mijn halve gezicht vol als ik eet (ik eet als een monster), wat op een avond als deze misschien niet ideaal is. Voor de rest gebruikte ik allemaal roze en paarse tinten. Op vlak van make-up is dit mijn echte go-to look. En hoe rozer hoe beter haha!

Op vlak van haar ben ik helemaal los gegaan. Je moet namelijk weten dat ik nooit ever ever iets met mijn haar doe. Toen ik nog kort haar had, had ik de illusie dat als ik terug lang haar zou hebben, ik er super veel mee zou doen. Niet dus. Als ik dus iets met mijn haar doe, moet het ook nog eens super simpel zijn, en ik kan je vertellen dat dit echt het makkelijkste kapsel ooit is (5 minuutjes top).Hieronder zie je mijn make-up van wat dichterbij. Hieronder vind je de producten die ik gebruikt heb:

Ogen:

Urban Decay Naked 3 palette
Essence Liquid Ink Matte Eyeliner (review)
Covergirl Lashblast Volume Mascara

Wenkbrauwen:

Catrice Eyebrow Kit (review)

Huid:

Catrice Photo Finish Foundation in Sand Beige
Rimmel Stay Matte Powder in Peach Glow (review)
Essence Bronzing Compact Powder in Love To Be Matt
theBalm Cabana Boy blush (review)
Wet'n Wild Reserve Your Cabana Highlighter

Lippen:

Catrice  In A Rosegarden lipstick (review)Een vriendin van me vond dat de look wat prinses-achtig was (best compliment ever, noem me vanaf nu maar gewoon Elsa..), dus om nog af te sluiten:

" 'Cause I'm a princess and this is my tiara!"
Ik wens jullie allemaal een geweldige Kerst toe! Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

22 opmerkingen:

 1. Hele mooie, maar simpele look! Echt heel mooi! Fijne kerstdagen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige look!
  vaak vind ik kerst looks iets too much maar deze is heel mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Dankjewel Michaela, voor jou hetzelfde gewenst!

   Verwijderen
 4. Wauw! je haar is prachtig. wil je een kijkje nemen op mijn blog?

  http://itsfashionx.blogspot.nl/

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat zie je er mooi uit! Je make up staat je ook echt heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lieve zachte look! Leuk ook dat glitterhaarbandje, staat heel feestelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, wat zag je er prachtig uit. Net als een prinses <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een mooie look heb je gemaakt en je haar zat ook perfect! ik moet die lipstick ook, geweldige kleur<3 groeten Bertine (aboutfashion.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel Bertine! Je zal geen spijt krijgen, het is een enorm fijne lipstick!

   Verwijderen