december 17, 2014

EXAMENSVandaag had ik mijn laatste dag les op de universiteit, wat maar één ding kan betekenen: de blokperiode kan (moet) beginnen.

Momenteel zit ik mijn 3e bachelor Burgerlijk Ingenieur EIT, wat inhoudt dat ik vooral bezig ben met fysica, elektronica en programmeren (wat nu niet enorm girly & glamorous is). Uiteraard kunnen we dat wat compenseren door veel panterjurkjes en raar getrokken gezichten.
Ik heb er een wat hobbelig schoolparcours opzitten met een niet al te best eerste jaar, maar nu zit ik voor de eerste keer terug in een 'volledig' jaar. Dit is al even geleden, waardoor ik deze examenperiode extra spannend vind.

Op vlak van bloggen ga ik zo goed mogelijk proberen mijn schema van een artikel op woensdag-en zondagavond te behouden, al kan er wel een lichte verandering van inhoud zijn. We moeten eerlijk zijn; de kans dat ik mij de komende maand nog ga opmaken en foto's van looks ga nemen is praktisch nihil. Voor mij zijn het nu volop pyjama's en fluffy socks. Ik heb nog enkele reviews klaarstaan, maar voor de rest zullen de artikelen wat persoonlijker gericht zijn (sowieso een examens must-haves, duh).
Hoe zit het met jullie, hebben jullie ook examens?

En als het allemaal wat te veel wordt: fuck it all (maar niet te lang)!Om op de hoogte te blijven van nieuwste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

16 opmerkingen:

 1. Veel succes! Super geinig video btw haha.

  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hij is echt geniaal, ik zou er zelf niet op komen om zoiets te maken!

   Verwijderen
 2. Aaaah wat spannend allemaal. Heel veel succes! En wat ziet je er trouwens mooi uit op de foto, erg gaaf jurkje <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Svenja; hoe meer panter hoe beter haha!

   Verwijderen
 3. Aah mijn vriend is net afgestudeerd aan een soort zelfde opleiding! :) Stoer dat je zo'n opleiding doet, en gewoon lekker je jurkjes aan trekt. Dat maakt toch ook niet uit :) Veel succes met je examens!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marion, we gaan volledig voor girlpower!

   Verwijderen
 4. Veel succes nog! Of zitten de examens erop? In dat geval: fijne Kerst! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Sylvia! Ik heb nu een blokperiode van 2 weken en dan beginnen de eigenlijke examens pas. Voor jou ook een fijne kerst gewenst!

   Verwijderen