december 31, 2014

2015 - GOEDE VOORNEMENS BEAUTY & PERSOONLIJKDe laatste dag van het jaar is voorbij! Tijd om jullie te vertellen over mijn voornemens voor volgend/dit jaar, op persoonlijk én beauty vlak.


Vanavond was ik niet helemaal in de mood om me op te maken, omdat ik eerlijk gezegd te moe ben van het studeren. Wat een geluk dat je met rode lippen er meteen opgemaakt uitziet. Wel heb ik een supercoole panterjas (ik ben dan ook de queen of kitch)..


Laten we dan maar eens starten met mijn voornemens op beauty vlak.

Beauty
 1. Ik denk dat iedereen dit op zijn lijstje heeft staan: je kwasten vaker wassen. Ik vergeet het gewoon altijd, en als ik me dan eenmaal aan het opmaken ben, erger ik me er dood aan.
 2. Vaker iets met mijn haar doen. Toen ik nog kort haar had, zweerde ik dat eenmaal mijn haar terug lang zou zijn, ik er van alles en nog wat mee zou doen. Ha. Niet dus. Misschien moet ik dit jaar maar eens een krultang kopen, dat vind ik altijd wel mooi staan.
 3. Wat meer lichtere lipsticks dragen. Ik krijg vaak de opmerking dat ik mooier sta met lichtere kleuren lipstick, dan met mijn gewoonlijke rode/paarse in-your-face tinten. Ik heb dit eigenlijk nog nooit een deftige kans gegeven, dus dat wil ik zeker wel proberen.
 4. Wat meer aandacht aan mijn kledij besteden. Ik heb het gevoel dat ik niet genoeg basics in mijn kast heb hangen, en mijn stijl nog niet volledig gevonden heb. Hier zou ik graag aan werken.
 5. Wat blijer zijn met mijn lichaam. Ik loop serieus al een jaar of 2 te zeggen dat ik toch maar eens die drie kilo moet afvallen. En het lukt gewoon maar niet. Ik eet thuis heel gezond, maar beweeg veel te weinig. Ik zou dan ook meer moeten bewegen voor mijn gezondheid, maar ik wil dat afvallen wat uit mijn hoofd zetten. Ik zou even goed als voornemen kunnen zeggen dat ik wat wil afvallen en alles toch maar eens wat strakker mag worden, maar ik denk dat het waardevoller is dat ik in 2015 blij leer zijn met wat ik heb. 
Persoonlijk
 1. Op vlak van school, is het mijn doel om dit jaar naar mijn master te kunnen gaan. Herexamens maken me niet zoveel uit, maar ik wil gewoon dit jaar kunnen afronden. Anderzijds wil ik school ook minder belangrijk leren vinden. Ik vind het heel moeilijk om soms in te zien dat er nog andere dingen zijn die mij definiëren buiten mijn studies, terwijl dat natuurlijk wel zo is.
 2. Bloggen is dit jaar begonnen als een 'probeerseltje', en ik moet zeggen dat het me erg goed bevalt en ik er veel voldoening uit krijg. Ik wil in 2015 dan ook zeker blijven bloggen en meer aandacht in mijn website steken. Ik wil jullie dan ook graag bedanken voor al jullie lieve reacties, waar ik echt veel aan heb.
 3. Dit jaar zal het jaar zijn dat we verhuizen naar ons nieuwe huis. Er is nog veel werk, maar stilaan beginnen sommige dingen vorm te krijgen. Dit gaat sowieso de spannendste gebeurtenis van 2015 zijn, en ik hoop dat we tegen september zeker verhuist zijn.

  Onderstaande foto's zijn genomen in onze badkamer. Deze was vreselijk ouderwets en versleten, en hier hebben we alles tot op de baksteen uitgeslagen, de elektriciteit fatsoenlijk opnieuw gelegd en terug beginnen opbouwen. Alleen het bad hebben we laten staan, omdat dit nog in goede staat was. Dit heeft een oudroze kleur, en ik had dan ook het idee om cementtegels te vinden (die hebben we ook in de gang liggen) waar deze kleur in voorkwam, om tegen het bad te plaatsen. Ik moet zeggen dat ik gek ben op het resultaat, zeker in combinatie met de vloer. We're getting there!

Oh, en wie is deze knappe vloerder?


Zo, dit waren mijn voornaamste voornemens, en hoe ik 2015 op dit moment zie. Hoe zit het met jullie, hebben jullie goede voornemens voor dit nieuw jaar? Ik wens jullie allemaal het allerbeste toe voor dit nieuwe jaar!

Om ook in 2015 op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

14 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk geschreven, ik vind je bad heel erg leuk! Succes met je voornemens :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig nieuwjaar!
  Ik vind het bad echt onwijs gaaf <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Rebecca! Ik ben er zelf ook heel blij mee!

   Verwijderen
 3. Wat een leuke voornemens! Super veel succes ermee ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke voornemens! Ik vind trouwens dat jij met elke lipstick wegkan, je hebt er gewoon prachtige lippen voor!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke voornemens, en sommige zijn ook heel herkenbaar. Meer met mijn haar doen en meer aandacht aan mijn kleding, JA dat geldt ook voor mij! Veel succes en veel plezier dit jaar, want dat is ook belangrijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb je zeker gelijk in! Dankjewel Mariëlle!

   Verwijderen