november 09, 2014

WET'N WILD - SILENT TREATMENT + LOOKEen ooglook die bijna geschikt is voor elke gelegenheid? Een look die je zowel kan opkleden (ok, ik weet dat dat niet echt over make-up wordt gezegd, maar je snapt wat ik bedoel) of juist niet? Ja, ik heb het over een smokey eye! En vandaag vertel ik over een palette dat ik daar graag voor gebruik!
Ik heb het over het Silent Treatment palette van Wet'n Wild, een palette met 3 kleurtjes in. Ik heb mijn palette al een tijdje (zoals je ook wel aan de foto's zal zien), maar de verpakking is nog niet uit elkaar gevallen (wat ik soms wel heb als ik iets heel der dagen met mij meesleur). De verpakking voelt niet super stevig aan, maar best wel ok. Op de achterkant van de verpakking staat een kleine 'handleiding' hoe je de kleuren kan aanbrengen.


Zoals ik al zei bevat dit palette 3 kleurtjes; een taupe kleur, een donkerbruine en een lichtroze kleur. Al deze kleuren bevatten shimmer. Ik had persoonlijk liever gehad dat de donkerbruine kleur mat was geweest, maar hij is niet zó glitterig dat je geen contrast meer kan creëren. In een ver verleden stond ooit in deze oogschaduws gedrukt waarvoor je ze kan gebruiken (eyelid, crease, browbone).De pigmentatie is zeker in orde, al vind ik dat er tussen de lichtroze en taupe kleur niet genoeg onderscheid is eens je ze hebt aangebracht. Ik had dan ook liever gehad dat de lichtroze kleur vervangen was geweest door een zeer lichte highlighter; als ik dit palette gebruik, grijp ik altijd naar een extra highlighter (ik ben niet zo gek van shimmery pink op mijn wenkbrauwbot...)De oogschaduws blijven goed zitten, al draag ik zoals altijd wel een primer. Wel blendt de bruine kleur niet heel gemakkelijk, maar als je hier wat extra aandacht aan spendeert krijg je een mooi vervaagd resultaat.

Voor de onderstaande look bracht ik de roze kleur aan op de binnenste helft van mijn ooglid, en de taupe kleur op de buitenste helft. De crease zette ik aan met de bruine kleur, en vervaagde ik nog met de taupe kleur. Langs de wimperrand bracht ik verder nog de bruine kleur aan met een smal kwastje.Hoewel er wel wat puntjes van kritiek zijn, vind ik dit een erg fijn palette dat ik al vaak gebruikt heb. De taupe kleur is prachtig, en je kan een mooi smokey effect creeëren dat toch net wat anders is dan je klassieke zwart/grijze combo. Ik vind dit net wat zachter staan.

Ik kocht dit palette bij misslipgloss.nl voor €5.95. 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

16 opmerkingen:

 1. Wat een mooie draagbare look heb je gemaakt! Het palette lijkt me heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie look :) neutraal maar toch spannend

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleurtjes! Ik ben over het algemeen wel tevreden van de Wet n Wild palettes, al vind ik die me 8 kleurtjes toch nog iets beter als de trio's :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik geen ervaring mee, al wil ik ze snel proberen!

   Verwijderen
 4. Mooie kleurtjes, mooie look heb je ermee gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooi palette! Zeker één die ik zelf ook zou kunnen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie palette! Dit soort tinten zijn altijd makkelijk, alleen jammer van de highlight inderdaad. Shimmery pink staat altijd een beetje vreemd bij mij op mijn wenkbrauwbot, ik heb het liefst wit/crème matte!

  BeantwoordenVerwijderen