november 05, 2014

OUTFIT - ALL BLACK

Hoewel er meestal wel ergens een roze of panter kledingstuk in mijn outfit verstopt zit, heb ik vandaag een volledige zwarte outfit voor jullie, kijk mee!
Er zijn deze week wat dingen misgegaan met de verbouwingen van het huis (verbouwen zonder problemen was to good to be true), met als gevolg dat ik de laatste dagen veel afspraken heb gehad om mijn beklag te doen. Ik haat van nature confrontaties en vind dat dan ook altijd een beetje eng en onwennig, dus ik had mezelf ingepraat dat ik veel stoerder overkwam als ik helemaal in het zwart gekleed zou zijn.

Ik besef dat dit redelijk idioot overkomt, maar ik stem vaak onbewust mijn kledij af op hoe ik mij over een bepaalde situatie verwacht te voelen. Donderdag werk ik bijvoorbeeld op school aan een programmeerproject (wat nu niet de leukste activiteit in de wereld is), en dan doe ik  meestal mijn Barbie-trui aan - die zal voor een volgende outfit post zijn - om het toch maar wat op te leuken.

Dit is trouwens mijn nieuwe winterjas! Vorige winter vond ik geen jas die aan mijn eisen voldeed, dus ik was erg blij dat ik deze tegenkwam bij Only! Online vind ik hem niet meer in het zwart, maar wel in grijs en navy (al zijn er al veel maten uit). Het is een wollen jas met fake-leren mouwen, en voor een winterjas vind ik dat hij nog redelijk getailleerd is, wat ik wel belangrijk vind. Hij is wel niet extreem warm, maar voor een 'normale' winter zal deze wel volstaan.

Wat ik ook erg fijn vind is dat deze jas een kap heeft! Mijn vorige winterjas had dit ook, en als het regende is die goed (en vaak; gotta love Belgium!) van pas gekomen!


Hopelijk vond je dit artikel leuk, en vergeet je niet te abonneren via Bloglovin'!

15 opmerkingen:

 1. Die hakken zijn echt leuk <3 Love the outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi en die laarsjes vind ik echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit meid, jouw jas is erg mooi! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin en instagram, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die jas is echt prachtig! staat je goed!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een supergave outfit! Leuke blog heb je! Ik volg je anaf nu op bloglovin! X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die jas is echt super leuk. Eigenlijk is hij vrij saai, maar door de leren mouwen wordt hij echt leuk. Grappig om te horen dat je je kleding op de situatie afstemt. Om bijvoorbeeld met een Barbie trui een situatie op te leuken is echt een slim idee. Die ga ik onthouden!

  xx Sanne

  BeantwoordenVerwijderen