november 12, 2014

FRENCH BERETHoewel november al belachelijk warm is geweest, voel ik de temperaturen nu toch wel dalen! Ik had vorige week dan ook voor de eerste keer de neiging om een muts te dragen, en ik droeg mijn nieuwe beret (beret in het engels, béret in het frans; ik ga verder met de engelse variant).
Ik kocht deze in Episode - een tweedehandwinkel in Brussel - voor €8. Er is daar een hele muur vól berets, in alle kleuren die je maar kan bedenken. En sinds ik mijn blonde haar terug heb, was ik bijna verplicht om voor een rode versie te gaan. Ik kan me voorstellen dat sommigen een luipaardtruitje én rode lipstick én een rode beret wat veel vinden, maar het zou bijna een misdaad zijn om bij deze beret geen rode lipstick te dragen (en zijn dierenprintjes niet altijd in?)
De beret houdt mijn hoofd en oren voldoende warm als ik hem nog wat meer naar beneden trek (ik krijg altijd oorpijn van koude wind tijdens het fietsen, hebben jullie dat ook?), en het is de perfecte manier om wat kleur in je outfit te brengen! 

Ik droeg de beret hier bij een volledig zwarte outfit van mijn vorige outfit post, en het fleurt hem meteen op! Qua make-up neig ik altijd naar donkerdere kleuren in de winter, maar op vlak van kledij vind ik het juist heel leuk om wat feller voor de dag te komen!


En omdat ik jullie mijn natuurlijke charme niet wil onthouden, moet onderstaande foto er ook nog bij!Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

14 opmerkingen:

 1. Zooo schattig en stijlvol tegelijk! Dit staat je echt geweldig leuk!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet er even aan wennen, maar het ziet er wel erg gaaf uit! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat tof, ik vind hem je echt onwijs leuk staan! Ik zou er zelf niet zo snel op komen zoiets te dragen, maar ik ben nu toch wel overtuigd dat een beret toch wel heel gaaf is :) Vooral die felle rode kleur is mooi, staat je goed! Liefs Anniek - www.glowofbeauty.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Anniek! Toen ik hem zag was ik helemaal om!

   Verwijderen
 4. Dat staat je echt super! De kleur is ook heel tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw gave kleur! Super leuk, staat je heel classy!

  BeantwoordenVerwijderen