november 30, 2014

FOTD - NIGHT OUTToen de examens nog niet zo dichtbij waren en ik nog een leven had, ging ik met de ganse chiroploeg een nachtje stappen. Ik toon jullie de make-up look die ik toon droeg!

Wat ik bijna altijd draag als ik uitga (en anders eigenlijk ook..) is rode lippenstift. Ik voel me meteen 10 keer glamoureuzer. Ik combineer mijn rode lippen graag met een winged liner (als we er dan toch voor gaan), en met lichtroze tinten op zowel mijn ogen en wangen. Hoewel ik ook wel graag een perzik kleurtje op mijn wangen draag, vind ik dat bij mezelf vaak wat vreemd staan met rode lippen.Hieronder heb ik de producten opgesomd die ik gebruikt heb:

Ogen:
Urban Decay Naked 3 palette (review in de maak!)
Essence Liquid Ink Matte Eyeliner (review)
Covergirl Lashblast Volume Mascara

Wenkbrauwen:
Catrice Eyebrow Kit (review)

Huid:
Catrice Photo Finish Foundation
Rimmel Stay Matte Powder (review)
Essence Bronzing Compact Powder in Love To Be Matt
Essence Silky Touch Blush in Babydoll
Wet'n Wild Reserve Your Cabana Highlighter

Lippen:
Rimmel Lasting Finish Kate Moss Lipstick in 01 (review)


Zo, dit was mijn look! Ik wens jullie allemaal een geweldige week toe!

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

13 opmerkingen: