november 19, 2014

CATRICE - MATTRACTION LIPSTICKNu het vroeger donkerder is, moet de boel nodig opgefleurd worden, amiright? Ik heb enkele weken een van de nieuwere lipsticks in het assortiment van Catrice geprobeerd, MATTraction, en ik je vertel hier graag meer over!
Zoals altijd is de verpakking netjes, en sluit goed af. Zoals de naam al zegt, is dit een matte lipstick. Ik heb zelf niet zoveel matte lipsticks en ben nog niet helemaal mee met de 'mat-trend', dus ik was benieuwd om deze te proberen!


Laat ons beginnen met de kleur. Wat een knalkleur is me dit! Het is een koele rode kleur, met een duidelijke roze tint in, waardoor het een soort frambooskleur is. Ik vind het echt een geweldige kleur, en heb niets in mijn collectie gevonden dat hier op lijkt. Well done Catrice!

Op de foto waarop enkel mijn lippen te zien is, kan je de kleur het beste zien. Door het matte effect spat hij nog meer van je gezicht af! Ik heb deze lipstick dan ook gecombineerd met enkel wat mascara en blush.Ondanks dat de lipstick mat is, brengt hij makkelijk aan en droogt mijn lippen niet uit. Ik heb hier redelijk snel last van, maar heb dit bij deze lipstick niet gemerkt. De lipstick is niet supermat, maar ook niet glanzend. Op de full face foto is er een kleine glans aanwezig, maar deze komt van de flits.Over de houdbaarheid ben ik iets minder te spreken. Omdat het zowel een felle kleur is én mat, had ik gedacht dat hij heel lang op zijn plek zou blijven. Hoewel hij zeker een paar uurtjes mooi draagt, moet je na een maaltijd echt wel bijstiften (of je vind het wel leuk als van de binnenkant van je lippen de kleur verdwenen is). Dit is geen ramp, maar ik heb me hier al wel aan geërgerd als ik plots in de spiegel keek.

Al bij al heb ik zeker niet te klagen, en voor een lipstick van €3.99 is dit een lipstick van een goede kwaliteit!

Om op de hoogte te blijven van de laatsen artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

24 opmerkingen:

 1. Wel jammer dat hij na een maaltijd er niet meer zo mooi op zit. Vind de kleur je goed staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh my, wat een onwijs mooie, geweldige en felle rode lipstick. Ik ben letterlijk verliefd. Sowieso dat ik deze ga halen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie classy kleur! En wat zie je huid er goed uit op die onderste foto.
  Als ik de flits gebruik... Pfff.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waauw, echt perfect aangebracht, flawless! En je hebt zo'n mooie lippen, groot gelijk dat je die in de verf zet met een knalkleur zoals deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Amai zeg, dit kleurtje is echt prachtig! En met jou volle lippen kan je zo in een reclamecampagne komen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Waaauw wat staat deze kleur je onwijs mooi! Prachtige lipstick!

  BeantwoordenVerwijderen