november 23, 2014

BLISTEX - LIP RELIEF CREAMIk hoef jullie waarschijnlijk niet te vertellen dat ik helemaal gek ben op lipsticks. Maar met gesprongen lippen is dat natuurlijk maar niets. Ik testte de Blistex Lip Relief Cream uit en vertel jullie mijn mening!De laatste weken heb ik wat last van ruwe lippen gehad (inclusief scheurtjes). Hoewel ik thuis wel wat lippenbalsems heb liggen, vond ik niets dat heftig genoeg was en deze lip cream klonk wel redelijk heavy duty.Als je de dop van de tube afdraait vind je een knijfdop. Ik vind deze verpakking handig en hygiënisch. Wat meteen opvalt is de geur; heel minty en zelfs wat dennenbos-achtig. Hier moet je wel van houden, want het is een vrij sterke geur. Ik was er persoonlijk snel aan gewend.Zoals de naam als zegt, is dit echt een crème; ik weet niet waarom, maar ik had eerder een gelachtige substantie verwacht. Als je geen extreme hoeveelheid aanbrengt, smeert de crème doorzichtig uit en laat geen witte waas achter. Toen ik deze aanbracht, ervaarde ik een tintelend effect (net zoals bij lipplumpers). Ik was bang dat dit zou irriteren, maar dat was niet het geval.  Je voelt hem op je lippen zitten, maar niet op een te glibberige of kleverige manier.Over de werking kan ik kort zijn; dit spul doet goed zijn werk. Ik breng de crème 's avonds aan, en 's ochtens en gedurende de rest van de dag zijn mijn lippen zacht en gehydrateerd. Dit is niet het soort lipverzorging om onder je lipstick te dragen (daar is hij te zwaar voor), maar als treatment werkt hij erg goed! Ik kocht deze crème voor €3.59 bij Kruidvat.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

15 opmerkingen:

 1. Oh deze heb ik vroeger echt vaak gebruikt maar ben ik helemaal vergeten, tanks voor de reminder! :D

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik gewoon de originele Labello, die werkt het beste voor mij! Heb ook jarenlang het potje van Purol gehad, die is ook erg fijn. Als mijn lippen nog droger worden in de winter ga ik deze eens proberen, klinkt erg fijn. Ohja en een lipscrubje helpt ook!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik scrub eigenlijk veel te weinig, bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend handig, ik kende het helemaal niet! Leuke aanrader, super artikel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super bedankt voor de tip! Dat is exact waar ik naar op zoek ben... Eeuwige scheurtjes in mijn lippen tijdens de winter, een regelrechte hel! :D X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze lijkt mij super fijn, als ik binnenkort in de Kruidvat ben neem ik hem mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh ik denk dat ik deze maar is moet aanschaffen :) Ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen