oktober 29, 2014

RITUALS - HAPPY HANDSEr wordt gezegd dat je handen je visitekaartje zijn en wat mij betreft zit daar zeker een kern van waarheid in. Ik ben dan ook nog eens iemand die altijd extreme handgebaren uitoefent tijdens het spreken, dus misschien vallen mijn handen zelfs nog extra op. Ik verzorg mijn handen dan ook uit nature graag, en vind het geweldig om ze in te smeren met goedruikende smeersels. Maar dit slaat toch wel alles.
Van mijn vriendinnetje Saartje kreeg ik voor mijn verjaardag (al even geleden) de Happy Hands handcrème van Rituals. Ik heb nog niet zoveel Rituals producten uitgeprobeerd, maar het merk straalt voor mij echte luxe uit (die winkels alleen al, ik kijk er altijd mij ogen uit).De verpakking vind ik erg mooi, met een handige knijpdop. Dat vind ik toch altijd hygiënischer en handiger dan een pot.De ingrediënten:

AQUA/ WATER, GLYCERIN, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL STEARATE, CETEARYL ALCOHOL, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ALCOHOL, DIMETHICONE, CYCLOHEXASILOXANE, PARFUM/ FRAGRANCE, CITRUS RETICULATA (MANDARIN) PEEL OIL, MENTHA ARVENSIS (MINT) LEAF OIL, PHENOXYETHANOL, CETEARYL GLUCOSIDE, SODIUM POLYACRYLATE, ALLANTOIN, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, ALPHA−ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, METHYLISOTHIAZOLINONE, SODIUM HYDROXIDE.

Het eerste wat me opvalt is de geur. Wat. Een. Geur. Vaak ruiken producten niet of maar slechts een beetje naar waar ze zouden moeten ruiken, maar deze crème ruikt net zoals op de verpakking vermeld staat naar mandarijntjes en naar munt. De geur is niet zo sterk dat het storend is, maar iedere keer dat mijn handen in de buurt van mijn neus komt, zwijmel ik half weg en ben ik helemaal in kerstsfeer. Zo zou ik deze geur beschrijven: kerst in een tubetje.De crème trekt snel in en laat mijn handen zacht en gehydrateerd achter. Het is geen hardcore-voedende handcrème, maar voor overdag vind ik dat niet echt nodig (vette afdrukken op alles wat je vastneemt is niet altijd leuk). Voor 's nachts gebruik ik dus liefst een iets 'zwaardere' crème (zeker als het écht koud wordt), maar voor overdag is deze perfect.

Dit is echt een heel fijne crème, en blijkbaar kennen mijn vriendinnen me behoorlijk goed! Deze crème kan je kopen bij Rituals voor €8.50.

Als je dit artikel leuk vond, kan je me altijd volgen op Bloglovin om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen!

6 opmerkingen: