oktober 08, 2014

REAL RECHNIQUES - POWDER BRUSHPoederkwasten; ik vond het altijd iets redelijk banaal in mijn make-up collectie. Het moet gewoon wat poeder aanbrengen, toch? De laatste jaren heb ik wat geëxperimenteerd met verschillende poederkwasten, en ik kan je vertellen: er is wel degelijk een verschil.
De laatste maanden gebruik ik de Powder Brush van Real Techniques, door de pixiwoo zusjes (als je deze nog niet kent - wat me vreemd lijkt - moet je toch echt even een kijkje gaan nemen). Allereerst zijn alle kwasten van Real Techniques cruelty free; dat vind ik erg belangrijk en vind ik dan al ook meteen een pluspunt.De kwast ziet er erg mooi uit en voelt stevig aan. Bij het wassen verliest hij geen haren en komt hij mooi terug in zijn oorspronkelijke vorm. De kwasten van Real Techniques kunnen rechtstaan door middel van hun brede onderkant; eerlijk gezegd vind ik dit eerder een nadeel als het op opbergen aankomt.Ik gebruik deze kwast om mijn foundation af te werken met poeder, en om met bronzer mijn gezicht wat op te warmen (trust me, het is nodig). De kwast brengt poeder mooi egaal aan, en het lijkt niet alsof ik een mega cake-face heb, wat ik met andere kwasten toch wel makkelijker heb. En de kwast is zo zacht! Hij is ook lekker groot, wat is zeker een voordeel vind.Dit is echt een topper, ik zou niet meer terug kunnen gaan naar mijn oude, versleten kwasten. Ik kocht deze kwast op www.iherb.com voor $9.99 (wat ik een mooi prijsje vind voor een kwalitatief goede kwast).

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

12 opmerkingen:

 1. wat een beauty! Ik heb net de blush brush gekregen, dus ik denk dat ik me deze ook nog ga aanschaffen!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn meeste kwasten komen van real techniques en ik vind ze geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben inderdaad erg tevreden over al hun kwasten!

   Verwijderen
 3. De kwasten van RT lijken mij zo fijn, die staan echt nog hoop op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou graag hun sets kopen, die heb ik nog niet!

   Verwijderen
 4. Ik heb precies dezelfde! Ik begreep de hype en gedoe rondom kwasten nooit zo, ik was happy met mijn Hema kabuki, tot ik toch overstag ging en deze ook op iHerb bestelde. GE-WEL-DIG!
  Ik heb ook de blush brush, die is ook super!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had net hetzelfde, eens je deze gebruikt ga je niet meer terug haha! Ik ben ook erg grote fan van de blush brush!

   Verwijderen