oktober 22, 2014

OUTFIT - MAXI SKIRT


Ook al blog ik nog niet zo lang, ik heb gemerkt dat ik ondertussen al wel wat dingen heb opgepikt en bijgeleerd. Vooral dan dat outfitfoto's een ramp zijn. In welke houding houd je je armen, is je buik wel genoeg ingetrokken (niet ademen is een must)? Mijn respect voor fashionbloggers heeft in ieder geval een nieuwe dimensie gekregen. Kijk je mee naar een van de mijn meest awkward momenten van de afgelopen maanden?In september ging ik met mijn vriendin Laura (tevens mijn oudste vriendin; ik denk dat we elkaar op ons veertiende goed hebben leren kennen) naar Antwerp Fashion Week. Een selectie winkels is dan tot 22.00u geopend, en er zijn allemaal extraatjes voorzien. Zo kon je gratis winkelen met een personal shopper. Bon, dat moet je mij geen twee keer zeggen! Onze styliste van de avond was Elke van yourstyleandcolors.  Zij had een lijst met winkels die we samen gingen bezoeken. Enkele winkels waren ver boven ons budget (erg pijnlijk, want daar hadden ze zo'n mooie dingen!), maar bij Subdued heb ik dan mijn eerste (!) maxiskirt gekocht (voor €35.00). Ondanks dat de personal shopper-ervaring voor ons gratis was, heb ik veel nuttige informatie van Elke gekregen (en mijn eeuwige vraag of ik nu het beste sta met warme of koele kleuren is eindelijk opgelost; dat is al 1 levensvraag minder), en was het erg gezellig!

Meestal draag ik een jeans, een truitje of blouse en een paar hooggehakte laarzen of een jurkje (weeral met laarzen, I love my boots); deze rok was voor mij dus een stap uit mijn comfortzone! De rok heeft een onderrokje, en de rest van de rok is lichtjes doorschijnend. Aan de zijkant is er ook een hoge split. Eerst twijfelde ik een beetje of deze niet te hoog zou zijn, anderzijds moet ik er op mijn vijftigste niet meer mee afkomen, dus ik had een kortstondig YOLO gevoel.

Na de 'rondleiding' zijn Laura en ik nog naar wat andere winkels gegaan, waar cava en cocktails met de vleet werden aangeboden, wat zeker niet verkeerd was.
De rok combineerde ik met een trui uit de H&M, en met enkellaarsjes van Nero Giardini, die ik nog niet zo lang heb, maar erg blij mee ben (ik heb zó lang gezocht naar dit type laarsjes; net hoog genoeg was, maar laag genoeg om ze elke dag aan te kunnen doen). Als het kouder wordt, kan je onder rok nog een dikke panty dragen.Ik vind de rok erg leuk! Hij is wel niet zo praktisch (bijvoorbeeld tijdens het fietsen), dus dit is voor mij wel een rok voor een speciale gelegenheid. Fun fact: Laura heeft dezelfde rok gekocht, die haar erg mooi staat!

Als je dit artikel leuk vond kan je me volgen op Bloglovin'!

26 opmerkingen:

 1. Oeeh heel mooi! En de schoenen erbij zijn ook echt knap

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Eva! Ze staan al in mijn top 3 favoriete schoenen haha!

   Verwijderen
 2. Wauw, het staat je echt ontzettend mooi en stijlvol <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie, mooie rok! Zou ook uit mijn comfort zone zijn, maar staat je super :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit, je staat goed met zo'n lange rok! Toffe kleur ook, die trui.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Melissa; blauw is een van mijn favoriete kleuren als het op kledij aankomt!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Dat blauwe vest staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuke outfit! ik vind jouw haar echt heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen