oktober 12, 2014

PERSOONLIJK - LAZY SUNDAYVandaag schrijf ik hier mijn eerste persoonlijke artikel, spannend! Hoewel ik het best een luie zondag vond, heb ik achteraf gezien toch nog wel wat gedaan!
Normaal eet ik iedere ochtend overnight oats, maar ik was ze gisteren vergeten te maken! Drama! Dus besloot Stijn (the boyfriend) om dan maar pannenkoeken te maken. Dat vind ik nu eens pure luxe, pannenkoeken als ontbijt, ha!

Daarna trokken we naar de Vogelenmarkt, de grootste wekelijkse markt in Antwerpen. Deze is erg dicht bij mij thuis, en in het weekend wandelen we hier dan graag even door. Ik drink dan altijd een muntthee (dé beste muntthee), vergezeld met een lekker dadelkoekje (ik weet het; pannenkoeken en koekjes, voor 11u?).Ik ben van nature een vrij gestrest persoon, ik kan me werkelijk in alles opboeien. De eerste dag van het schooljaar ben ik al aan het uitrekenen hoeveel dagen per vak in de examenperiode nodig zal hebben; no joke. Ik kan ook slecht ontspannen, wat het er al niet beter op maakt. Maar waar ik echt van kan genieten, is de natuur. Laat mij een wandelingetje in het bos doen en ik ben blij. En 20 minuutjes van de stad (met de tram) ligt de Hobokense Polder, een erg mooi natuurgebied, lekker dichtbij. Hier ga ik dan ook graag wandelen als het mooi weer is, wat vandaag zeker het geval was.Er lopen hier ook runderen rond (wat ik echt zulke leuke beestjes vind), maar die hebben we vandaag jammer genoeg niet gezien. Vorige keer dat we hier waren zijn we zelf een kalfje tegen gekomen!


Zie jij de kikker?Tegen de namiddag zijn we nog naar de dia-namiddag van de Chiro gegaan (waar de foto's van het kamp getoond worden). Ik zit al 3 jaar niet meer bij de Chiro, maar ben dit jaar nog mee op kamp geweest, waar ik echt geweldig van genoten heb. Stijn gaf vorig jaar nog leiding, en ik heb deze zomer dan mee bij zijn afdeling (6-9 jaar) leiding gegeven. Ik ga sowieso nog eens een artikel schrijven over jeugdbewegingen in het algemeen, en alle dingen die ik daar geleerd heb. De onderstaande foto was met de hond van de boer op wiens veld wij kampeerden, wat een lieverd!Zo, dit was mijn zondag! Ik wens jullie allemaal een leuke week tegemoet!

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

8 opmerkingen: