oktober 05, 2014

H&M - LIPSTICK BOHEMIAN PLUM


Sommigen zijn er nog niet helemaal over dat de zomer gedaan is, ik kijk al uit naar Kerstmis! En wat voor mij echt 'najaar' schreeuwt, zijn donkere lipkleuren, ik ben er gek op!
Vandaag vertel ik over een lipstick van H&M, met de naam Bohemian Plum (fancy!). Normaal gezien kijk ik niet echt om naar de make-up afdeling van H&M, maar toen ik deze zag was dit echt dé tint waar ik naar op zoek was! Ik heb het gevoel dat vorig jaar de donkere tinten me bijna rond de oren sloegen, en nu vond ik amper waar ik naar op zoek was. Afrekenen dus!

De verpakking ziet er goed uit, en ik vind de goudkleurige letters leuk staan. De dop zit goed vast op de lipstick, en valt er dus niet zomaar af als je hem in je tas meeneemt.

Bij het aanbrengen valt op hoe creamy de lipstick is, hij glijdt over de lippen, top! Ik haat het als ik half moet vechten met een lipstick vooraleer er kleur van afkomt. Hij bevat geen glansdeeltjes/glitters maar is ook niet mat, maar licht glanzend; over het algemeen is dit mijn favoriete soort finish. Aaah, en de kleur! Ik vind hem zo mooi! Qua donkerheid vind ik hem juist goed; dit was de kleur waar ik naar op zoek was!De houdbaarheid is meer dan in orde; toch zeker zo'n 4 à 5 uur. Jammer genoeg zijn er ook wat nadelen verbonden aan deze lipstick. Hij loopt na een tijdje wat uit langs de lipcontouren, maar dit kan je wel verminderen door op voorhand een lippenpotlood te gebruiken. Ook trekt hij wat in de lijntjes en wordt hij wat vlekkerig tegen het einde van zijn draagtijd. Dit valt niet zo op, al kan je best je lippen even schoonvegen met een tissue voordat je hem opnieuw aanbrengt.

Ik ben verliefd op deze kleur, en deze crush weegt dan ook zwaar op tegen de nadelen. Ik vind dit een hele fijne lipstick die ik de laatste weken al vaak gedragen heb. Je kan deze kopen voor €3.99 bij H&M.

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

29 opmerkingen:

 1. Wauw wat een mooie herfstkleur, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een prachtige kleur zeg! Staat je ook onwijs goed.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jieee wat een mooie kleur! ik ben nog op zoek naar zo'n kleur, prachtig voor het najaar

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie tint & het staat je ook zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kleur! Het staat je echt heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha ja niks ergers dan een lipstick die niet af geeft.
  Deze kleur vind ik echt super mooi en was ik al een tijdje naar op zoek
  Maar aangezien mijn H&M hier bijna nooit wat heeft hoop ik op het beste..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik duim mee met je, want het is echt een topper!

   Verwijderen
 7. wauw ik vind het echt de perfecte kleur voor deze winter en herfst:o liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo'n mooie kleur! Hij staat je heel goed! Ik wist niet dat ze bij H&M ook lipstick verkochten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! Het heeft bij mij ook wel even geduurd voor ik dat doorhad!

   Verwijderen
 9. Wow, wat een mooie kleur! Deze ga ik ook opzoeken!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat een prachtige kleur, staat je ontzettend goed.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow dit staat je echt goed! Niet verwacht van h&m, mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele mooie kleur! Ik vind het ook heel mooi dat ie glanst maar niet glittert !

  BeantwoordenVerwijderen