oktober 26, 2014

CATRICE - IN A ROSEGARDENHoewel mijn vriendinnen me altijd vertellen dat ik het beste sta met nude kleurtjes, ga ik altijd resoluut voor de fellere varianten; op de een of andere manier ben ik nooit zo gek op lichte kleuren bij mezelf. De laatste tijd probeer ik wat lichtere tinten te dragen en te kijken hoe me dat bevalt, en ik denk dat ik tot de conclusie ben gekomen dat ik gewoon nog nooit eerder de juiste nude kleur gevonden had. Tot nu.
Vandaag review ik In A Rosegarden, een van de nieuwere lipsticks in het assortiment van Catrice. De verpakking is zoals altijd netjes; een mooie zwarte huls die stevig aanvoelt. De letters op de lipstick zelf vind ik een leuk detail.De kleur kan ik het best omschrijven als een oudroze, medium-lichte warme kleur, met een subtiel shimmertje. Zo heeft de lipstick een lichte glans, wat ik persoonlijk erg mooi vind. Nude lipsticks kunnen je er soms wat ziekelijk laten uitzien, maar ik vind deze kleur juist erg flatterend, door de duidelijke roze ondertoon. Ik denk ook dat deze kleur erg mooi staat als je huid donkerder is dan de mijne.


De lipstick is zo zacht als boter, en het aanbrengen is dan ook erg makkelijk. Ik gebruik bij deze lipstick geen lipliner, omdat ik niet echt het gevoel heb dat dit nodig is, en de lipstick loopt ook niet uit of dergelijke. Ondanks dat het een vrij licht kleurtje is, blijft hij goed zitten! Hij blijft zeker enkele uurtjes op zijn plaats, en nadat de glans verdwenen is, blijft er nog wat kleur over. Ik vind het altijd belangrijk dat een lipstick mooi vervaagt, en bij deze kan ik daar niet over klagen.Ik heb deze lipstick de laatste weken zó vaak gedragen! Het is een makkelijk kleurtje om snel even op te doen, maar het ziet er toch verzorgd uit! Ik kocht deze lipstick bij Kruidvat voor €3.99. 

Als je op de hoogte wilt blijven van de laatste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

29 opmerkingen:

 1. Wow, that is a really nice lipstick. I in general like catrice and essence for their budget but quality makeup but its always a bit of a gamble cause there are some crappy products in between. This lipstick colour looks lovely and i love what you say about the staying power since this are my requirements too. And well for 4 euro, i think i can afford that even though my beauty budget for this month is actually closed ;)

  http://sciencekoekje.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I think you'll enjoy him (and the month is almost over ha)!

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige kleur! Staat je echt onwijs goed. Hij doet mij denken aan de Please Me van MAC.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Kim! Die heb ik jammer genoeg niet, al wel veel over gehoord!

   Verwijderen
 3. ziet er heel mooi uit! ik heb nog nooit de lipsticks van catrice geprobeerd, moet ik gauw maar eens doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Ellemieke! Er zitten veel mooie kleurtjes in hun collectie!

   Verwijderen
 4. Wauw deze kleur staat je echt prachtig! Felle lippen geven ook mijn voorkeur, hihi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Desiree! Ik heb net hetzelfde, zachtere kleurtjes vergeet ik altijd een beetje!

   Verwijderen
 5. Ultimate colour zijn prachtige lippenstiften :) ik heb hem in het rood. echt goed is ie :)
  en hij staat jou echt prachtig!

  Martina
  blushmeup.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Martina! Ze hebben inderdaad erg mooie kleurtjes!

   Verwijderen
 6. Wat een prachtige foto van je, de kleur staat je heel erg mooi!
  Het is echt een perfecte every day kleur <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dankjewel Rebecca! <3 Het is ook een erg makkelijke kleur die bij alles past, wat handig is als ik snel weg moet haha!

   Verwijderen
 7. Wat een mooie kleur! Rose Garden is ook echt een naam die bij het kleurtje past. Liefs Roxanne, www.peachlife.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh amaai, wat een prachtig kleurtje! Wishlist material!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtige kleur. Lekker draagbaar en staat jou heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Echt een super mooie kleur! Staat je heel mooi ^^

  BeantwoordenVerwijderen