oktober 19, 2014

CATRICE - EYEBROW SETAls er iets is dat je look maakt of kraakt, zijn het wel je wenkbrauwen. Ook op dagen dat ik amper make-up gebruik, vul ik toch altijd even mijn wenkbrauwen op; het maakt zo'n verschil!
Ik gebruikte de afgelopen maanden de Catrice Eyebrow Set. De verpakking is zo slim bedacht! Het is een klein doosje, dat je makkelijk meeneemt. Als je het dekseltje naar boven klikt, vind je de twee kleuren wenkbrauwpoeder en een spiegeltje. Onderdaan het doosje zit een schuifje met daarin een pincetje en een wenkbrauwborsteltje en spooly. Het pincetje vind ik te klein om deftig mee te kunnen werken, maar het borsteltje en spooly (die echt mini-mini is) zijn best wel te gebruiken, al gebruik ik liefst een losse kwast hiervoor.Het dekseltje en schuifje zitten goed vast maar gaan toch eenvoudig open; je hoeft er niet als een gestoorde zot aan te liggen trekken.

Je krijgt in dit doosje een lichte en donkerbruine kleur. De kleuren lijken in de verpakking warmer dan ze zijn. Ik vind het geweldig dat Catrice deze kleuren niet te warm heeft gemaakt; vaak zijn wenkbrauwpoeders veel te oranje, wat een heel gek effect geeft. De poeders hebben een zachte structuur (niet té zacht) en hebben een erg goede pigmentatie.De reden dat ik dit poeder de laatste maanden gebruikt heb, is niet enkel om het te testen, maar ook omdat ik het een geweldig setje vind! Ik heb redelijk veel wenkbrauw, maar er zitten wel wat kale plekjes in. Niet dat ik een wenkbrauw-trauma heb, but still. Het eerste wat me opviel is dat het poeder beter blijft zitten dan een potlood; hier kom ik de dag mee door! Ik vind het ook wat natuurlijker ogen. Ik gebruik de lichtste kleur om mijn wenkbrauw volledig mee in te kleuren (vooral aan de aanzet), en de donkere kleur aan de 'staarten'.

Voor

Na
Hoewel er maar twee kleuren in het palette zitten, kan je hier toch wel wat mee spelen; je kan de lichtste kleur heel zachtjes gebruiken, of de donkerste kleur wat meer gebruiken. De kleuren hebben zoals reeds gezegd een koele ondertoon; voor redheads zal deze waarschijnlijk wel te koel zijn.

Ik ben fan! Ik kocht dit palette bij Kruidvat voor €3.99. Op de foto gebruik ik trouwens mijn Naked 3 palette - dat ik bijna altijd gebruik -, binnenkort komt er een review online!

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen kan je me volgen op Bloglovin'!

22 opmerkingen:

 1. Ah wauw de kleur match heel mooi!
  Voor mij is deze helaas veeel te donker haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi palletje, en je wenkbrauwen zien er echt goed uit!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem zelf ook en ben er heel tevreden over!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het ziet er heel mooi uit, zelf gebruik ik liever een gel. Ik kan niet zo goed werken met poeders :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je Saskia! Ik heb zelf niet veel ervaring met gels, maar ben wel benieuwd.

   Verwijderen
 5. How funny i recently did a review of this as well (http://sciencekoekje.blogspot.be/2014/10/review-catrice-eyebrow-set.html) though my photos are not even close to yours :). I love this set. It makes my brows as perfect as any other product. I use different forceps at home but i do love the little one on the go since i always seem to discover a stray hair when i am out all day and that drives me nuts than (je i know, i am weird). This little set is for sure a great investment. I bought it for the same price at the same shop.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I've just read your review, I'm glad you enjoy the product as well!

   Verwijderen
 6. Ik heb hier echt goede verhalen over gehoord, zelf gebruik ik de Anastasia dipbrow omdat ik meer van wat vollere houd. Leuke blog heb je! Ik volg je nu XO
  http://www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Inge! Ik heb nog nooit producten van Anastasia gebruikt, maar heb er al erg goede dingen over gehoord!

   Verwijderen
 7. Deze gebruik ik zelf al heel lang! Fijn spul :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze gebruik ik ook! Voor overdag gewoon de lichte tint...heftigere make up of een feestje dan gebruik ik beetje van de donkere tint.. ik ben een groot fan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ga ook altijd wat heftiger voor een avondje uit, dan zijn twee kleuren erg handig!

   Verwijderen
 9. Ziet er mooi uit! Je hebt ook echt hele mooie wenkbrauwen!

  BeantwoordenVerwijderen