oktober 01, 2014

BTS - HEMA PENNENZAK


Vandaag een ander artikel dan anders; hoewel de meesten onder jullie al even terug op de schoolbanken zitten, besef ik nog niet helemaal dat alles terug begonnen is. En wat kan je doen om je schooljaar aangenamer te maken (buiten studeren..)? Nieuw schoolgerief!
Vandaag wijd ik volledig aan een pennenzak. Mijn vorige pennenzak was eigenlijk te klein (hier geraken buiten mijn duizenden bikjes ook nog eens wat lipsticks in) en heeft zijn beste jaren al ver achter zich liggen. Tijd voor een nieuwe! Mijn go-to plek voor schoolgerei is zonder twijfel Hema. Zoveel vrolijke kleurtjes, ik word er euforisch van! Deze pennenzak is dan ook helemaal mijn ding, lekker fel en veel roze (een must).En toen las ik het kartonnetje dat rond de pennenzak zit, en ontdekte ik dat Hema een heel mooi project leidt. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen die wil werken dat kan, maar dat het land in kwestie toch zijn eigenheid kan behouden. Uiteraard is het idee dat wij hebben over het leven en werken niet de norm die voor heel de wereld geldt (daar zijn alle landen veel te verschillend voor, wat ik juist heel fijn vind), maar ik vind dit een fijn project. Voor meer informatie kan je kijken op www.hema.be.

Ze verkochten ook nog een prachtig tasje, maar omdat ik zulke tasjes niet zo vaak draag heb ik het achteraf gezien toch niet meegenomen.

Ik kocht deze pennenzak voor €6.50, en er waren nog vele mooie producten van deze lijn. Neem zeker eens een kijkje!

Om op de hoogte te blijven van de laatste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

11 opmerkingen: