september 28, 2014

THE BODYSHOP - VITAMIN E OVERNIGHT SERUM-IN-OIL


Sinds een jaar probeer ik elke avond een serum te gebruiken, en zeker in de koudere maanden van het jaar kan ik serums erg appreciëren. Vandaag review ik The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil (zeg dat maar eens 3x na elkaar, ha!).
De verpakking vind ik erg mooi, al moet ik er wel bij zeggen dat roze mijn lievelingskleur is, en ik dus niet volledig objectief ben. Als je het dopje eraf draait vind je een pipetje, waarmee je product nauwkeurig kan doseren; dit werkt erg goed.
Ingrediënten:
Caprylic/Capric Triglyceride (Emollient), Dicaprylyl Carbonate (Skin-Conditioning Agent), Triticum Vulgare Germ Oil/Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil (Emollient), Prunus Amygdalus Dulcis Oil/Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil (Skin-Conditioning Agent), Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Emollient), Sesamum Indicum Seed Oil/Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil (Skin-Conditioning Agent), Simmondsia Chinensis Seed Oil/Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Sclerocarya Birrea Seed Oil (Skin Conditioning Agent), Glycine Soja Oil/Glycine Soja (Soybean) Oil (Emollient/Skin Conditioner), Parfum/Fragrance (Fragrance), Tocopheryl Acetate (Antioxidant), Benzyl Benzoate (Fragrance Ingredient), Geraniol (Fragrance Ingredient), Linalool (Fragrance Ingredient), Limonene (Fragrance Ingredient), Citronellol (Fragrance Ingredient), Benzyl Salicylate (Fragrance Ingredient), Eugenol (Fragrance Ingredient), Citral (Fragrance Ingredient), Anisyl Alcohol (Fragrance Ingredient), Citric Acid (pH Adjuster).

Ik gebruik dit serum 's avonds; niet alleen omdat dit zo geadviseerd wordt, maar ook omdat ik dat 's ochtends allemaal teveel gedoe vind. De substantie is olie-achtig (wat vanwege de naam nu niet zo'n verrassing is), maar verdeeld erg goed over de huid en trekt snel in. Je voelt nog wel een dun laagje op je huid, maar je bent geen frietketel. Hoewel ik een vette huid heb, heb ik vaak last van droogte lijntjes en schilfertjes op mijn neus (charmant), en deze zijn zo goed als verdwenen sinds ik dit serum gebruik.


Ik heb dit serum nu een week of 3 in gebruik, en ik kan zeggen dat ik echt wel verschil merk. Ik vind dat ik er over het algemeen frisser en 'stralender' (wat een heerlijk woord) uitzie, en mijn huid is daar bovenop nog eens overdreven zacht (de eerste keer dat ik dit serum gebruikte heb ik de ochtend erna echt verwonderd over mijn gezicht liggen wrijven). 

Ik kocht dit serum voor €19 bij The Body Shop. Hoewel ik dit een fijn product vind, vind het ik het toch wel wat aan de prijzige kant, maar met het verkregen resultaat zou ik dit serum toch opnieuw aanschaffen.

Voor op de hoogte te blijven van de laatste artikelen, kan je me volgen op Bloglovin'!

16 opmerkingen:

 1. Hier ben ik ook nog onwijs benieuwd naar, klinkt top!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik was ook erg benieuwd, ik had nog nooit eerder een product van de vitamine e lijn geprobeerd!

   Verwijderen
 2. Wat fijn dat het zo goed werkt, lijkt me een heel gaaf product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hier al zoveel goede verhalen over gehoord, en het staat ook al heel lang op mijn wishlist. Het wordt tijd dat ik hem ook snel eens ga aanschaffen, ik ben zo benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij heeft hij ook erg lang op mijn verlanglijstje gestaan!

   Verwijderen
 4. Ik ben echt zo benieuwd naar dit serum! Ik denk dat ik hem toch een keertje ga kopen

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt heel erg goed. Ik ga zo de stad in dus ga even kijken of de geur enzo ook wat voor mij is :)
  Alhoewel hij idd aan de prijzige kant is..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind hem fijn ruiken, maar toch vrij neutraal!

   Verwijderen
 6. Ik hoor zoveel goede dingen over dit serum/olie product! Ik heb altijd zoiets van: als iets werkt, dan werkt het en dan kijk ik niet zo meer naar de prijs. Maar dan moet mijn portomonnee het wel toelaten uiteraard. Gelukkig heeft TBS altijd wel goede acties lopen & anders zou ik er gewoon op wachten en een voorraadje inslaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook zo mijn vaste producten die jammer genoeg soms wat duurder zijn, maar zo goed werken dat ik ze niet wil missen! Mijn Body Shop ging verbouwen en er waren flinke kortingen, dus ik heb ook gewacht om deze in te slaan!

   Verwijderen